Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Star Wars:Lázadok 4. évad...

Star Wars:Lázadok 4. évad előzetese? SPOILER!

Figyelt kérdés

Ugye megjelenet a negyedik évad új előzetese.

Mit gondoltok róla? Szerintetek milyenek lesznek a befejező részek? Az Uralkodó sztem megöli Ezrát :(

Egyébként mit gondoltok, melyik karakternek mi lesz a sorsa?(Ezra,Kanan,Sabine,Zeb,Hera,Rex,Ahsoka)

Az előzetesben töb alkalommal is megjelenik az a madár ami abban a részben volt amikor Vader és Ashoka harcolnak. Illetve érdekes hogy van egy jelenet az előzetesben ahol a Klónok háborúja sorozatban is szereplő alakok festménye ragyogni kezd? Az mi lehet?

[link]

01:33nál szerintetek az Ashoka? Tudom nehéz megmondani mert messzi kép és ott a jelenetnél Ezra is fehérben van. De sztem az Ashoka lehet inkább. Ti mit gondoltok?

#Star Wars #Rex #Ashoka Tano #Zebb #lázadók Chopper
2018. jan. 20. 05:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Sztem Vader már nem fog szerepelni. Filoni nem szokott hülyéskedni.

Kanan meg messze van attól szinttől, amin Vader vagy a Császár van. A Csáazár szvsz 1 perc alatt elintézné Kanant, Vader meg kb 5 perc alatt... Az még megalázóbb lenne.

Az elég egyértelmű hogy Kanan meghal az első két rész valamelyikében, és az is, hogy se a Császár, se Vader nem fog Lothalra látogatni ismét. Palpatine igyekezett elszigetelni magát mindentől (így Ezrának is csak látomása lesz), Vader pedig nem fog már szerepelni, ezt megerősítették.

2018. jan. 20. 20:36
 12/12 anonim ***** válasza:
Az igaz hogy Ezra nem Snoke ugyanis kijelentették hogy egy teljesen új karakter aki semmiféle Star Warshoz köthető médiumban nem tűnt még fel, plusz Snoke nem ember csak humanoid, ha megerősítették azt hogy Vader már nem fog szerepelni akkor nem tudom hogy ki fog végezni Kanannal. Thrawn Rukh vagy Tarkin esetleg Price kivégezteti. Ahsoka pedig biztos hogy még valamilyen formában fel fog tűnni, de nem biztos hogy a sorozatban.
2018. jan. 20. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!