Szerintetek az új Star Wars részben (Utolsó Jedik) ki a legrosszabb karakter? Kit utáltok a leginkább és miért?
Figyelt kérdés
Érdekelne nektek ki a legrosszabb karakter és miért. Külsőre, belsőre, cselekedetekre, történetre, bármilyen szemszögből, a lényeg hogy ki a legbénább/leggázosabb/leg oda-nem-illőbb, és miért gondoljátok ezt.#film #Star Wars #szereplő #rossz #utálat #karakter #Csillagok háborúja #Star Wars: Az ébredő Erő #Az utolsó jedik
2018. jan. 19. 20:35
11/13 anonim válasza:
#5-ös Valójában az, hogy Poe nem maradt halott a színész hibája. Eredetileg meghalt volna, csak a színész nyafizni kezdett, ezért átírták a forgatókönyvet XD
12/13 anonim válasza:
#5 vagyok.
Igen, tudom hogy közösen találták ki, hogy ne haljon meg a karakter, bár eredetileg ott patkolt volna el a sivatagban.
:)
Hiába tudtam, ettől függetlenül 7. idején, nem sok értelmét láttam a túlélésének. Arról meg, hogy nem új Han Solo-t csináltak belőle... persze, mert is nem tudnának, de ettől függetlenül mégis az új Solo-t játssza (részben), ráadásul Han Solo karakterének a gyengeségeit is rajta keresztül mutatják be. Szóval végső soron, mégis csak ő az új generációs Han Solo.
13/13 anonim válasza:
Finn. Lenne potenciál egy ilyen karakterben, de annyira semmilyen lett, hogy csak na. Rose se egy nagy eresztés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!