Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ismertek olyan filmet, ahol...

Ismertek olyan filmet, ahol egy ronda srác aki nem kell egyik csajnak se, kivan taszítva a társadalomból, nőket kínoz, bántalmaz, esetleg mészárlásba kezd? Tudtok címeket mondani?

Figyelt kérdés
A Polytechnique (2009) -es filmet, amely a montreáli mészárlásról szólt azt ismerem. Jó film volt.

2018. jan. 18. 21:55
 1/8 anonim ***** válasza:
A dobozba zárt szerelem(Boxing Helena) is hasonlóról szól.
2018. jan. 18. 22:16
 2/8 anonim ***** válasza:
2018. jan. 18. 22:17
 3/8 A kérdező kommentje:
Itt nem feltetlenul olyan filmre gondolok, ahol a szerelem jatszik foszerepet, hanem inkabb maga a kikozosites. Pl. valaki nagyon ronda, vagy toloszekes akkor azok az emberek nyilvan a tarsadalom szelere kerulnek. Nem talalnak maguknak part, baratokat es a sok frusztracio miatt kinzasokba es gyilkossagokba kezdenek.
2018. jan. 18. 23:47
 4/8 anonim ***** válasza:
a kettes válasz ilyen
2018. jan. 19. 00:14
 5/8 anonim válasza:
A sejt
2018. jan. 19. 21:07
 6/8 anonim válasza:

5-ös voltam, lemaradt a leírás...

A sejt inkább pszicós film, a gyilkos hajlamai nem a külseje miatti kiközösítésből adódnak, nanem a lelki sérüleseiből, de egy nagyon érdekes film, én imádtam

2018. jan. 19. 21:10
 7/8 anonim válasza:
A hangok
2018. jan. 29. 15:36
 8/8 anonim válasza:
parfüm
2018. jan. 29. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!