Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Hasonló filmeket tudtok ajánlani?

Hasonló filmeket tudtok ajánlani?

Figyelt kérdés
The babysitter, Better Watch Out, You're next, The Den, Like, share, follow szóval ezekhez hasonló filmeket? Ha lehet ne nagyon legyen szellemes, démonos. Szinkron nem kell, felirat legyen hozzá az a lényeg és ne legyen túl régi.
2018. jan. 16. 16:38
 1/5 Dorián.G ***** válasza:

Tehát olyanra gondolsz amiben nem valami természetfeletti gyilkolja le az embereket?

-Sziklák szeme 1-2

-Köpök a sírodra 1-2-3

-Vaksötét

-A barlang (van két féle filme ezen a magyar néven, mindkettő "jó", az egyiknek azthiszem 2 része is van)

-Elhagyott szoba

-Motel

Amúgy ha egy film tetszik, az imdb-s adatlapján van javaslat (People who liked this also liked... ) amik hasonlók lehetnek témában. Érdemes azokat is megnézegetni

2018. jan. 16. 21:09
 2/5 A kérdező kommentje:
Ezeket mind láttam. És keresgéltem és találtam jó párat így, csak a legtöbbhöz nincs felirat és annyira jó nem vagyok angolból, hogy teljesen angolul nézzem.
2018. jan. 16. 22:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Amerikai horror story 1.evad
2018. jan. 18. 21:29
 4/5 anonim ***** válasza:

az előző nem jó,az pont h szellemes felre ertelmeztem

szoval halalos kitero osszes resze, sziklák vére,balta,stay alive,a bűn éjszakája,az utolso haz balra,hivatlan vendeg,azonossag,biborhegy ezek azthiszem jók

2018. jan. 18. 21:34
 5/5 A kérdező kommentje:
Ezeket is mind láttam :D
2018. jan. 18. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!