Szerintetek Darth Vader tényleg Luke apja?
Megnéztem a Star Wars-filmeket,és ugye Vader már az első részben azt mondja,hogy "Luke,én vagyok az apád",de honnan lehet tudni,hogy igazat mondott? Mármint,lehet,csak azért mondta,hogy átcsábítsa a sötét oldalra Luke-ot,nem?
Luke meg egyből elhitte,szerintem hazudott. Az igaz,hogy Vader megölte az Uralkodót,de lehet,hogy csak azért,mert megsajnálta Lukeot. Tehát,nem biztos,hogy a fia. Ráadásul Lukeot is 20 évig rejtegették a Tatuinon,akkor nem tudhatta,hogy ki ő,és Leiát sem ismerhette.
Nem értem mi a gondotok.
Csak gondoljátok végig.
Vader honnan tudhatta volna,hogy Leia és Luke a gyermekei? Rejtegették előle,húsz évig nem látta őket,ha Yodát és Obivant felismerte az egy dolog,de a gyerekeit hogyan? Semmi bizonyíték nincs,hogy tényleg az ő gyermekei lennének. Szerintem végig blöffölt.
Sőt,megkockáztatom,hogy egész végig ez volt a terve,tudta,hogy erőhasználó és Obivan kitanította,ezért akarta átállítani,mert a 3 sith mindenkit legyőzött volna. Aztán a végén mégis visszaállt a jó oldalra,vagy nem tudom.
De semmi bizonyíték nincs,hogy tényleg Vader az apjuk,egyszerűen csak bekamuzta.
1. 3 sith nem lehet egyszerre
2. nezd meg az elozmenyfilmeket, mert az ugy latom kimaradt. (Baljos arnyak, Klonok tamadasa, Sithek bosszuja).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!