Tudnátok ilyen filmeket mondani?
Tudnátok olyan filmeket mondani ami ázsiai férfi fehér nő szerelméről szól bármilyen kategóriában?
Idáig a Bruce Lee életét feldolgozó filmen kívül eggyel sem találkoztam.
Az sem baj ha a férfi nő felállás fordított a hovatartozást illetően....vagy ha esetleg teljesen más nemzetiségűek attól amit említettem.
azért ilyen ritka ez,mert az europid nők a normál méretű vagy a nagy kukit szeretik.
a kínaiak meg ezen a téren nincsenek eleresztve,részben ezért nem választják őket a nők,meg a kínaik eleve az egyik legigénytelenebb embertípus is.
Ami nekem eszembe jut az a Szerető című film ami egy könyv alapján készült.
Akkor a széttört szívek háza itt a lány kínai.
Danielle Steele könyve alapján készült a Szerelem a halál árnyékában.Itt nem a főszereplők hanem mellékszereplők vannak ebben a "felállásban" egy vietnámi nő és amerikai pasi.
A japán szerető
Szerelmem Hirosima(1959-es)
Könnyes leves
Szajonara (1957-es) japán -nő amerikai férfi
Még egy csók(2004) Itt a hapsi pakisztáni a csaj ha jól emlékszem angol
A Csendes amerikai ez is könyvadaptáció itt is a nő ázsiai
Kém a szomszédban főszerepben Jackie Chan :D
Méltatlan előítélet 2007 es japán származású srác amerikai csaj felállás
A Sárkány csókja (ebben is van ilyen szál Jet Li szerepel benne,habár ez akció film nem ez a fő vonal)
Gyilkosok gyilkosa(a sztori hasonló az előzőhöz szintén akciófilm )
Na meg eszembe jut az Öld meg Rómeót szintén akciófilm szintén Jet Li de itt a kiscsaj afroamerikai nem fehér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!