Marvel miert nem csinal filmet meszarszekel?
Látom nagyon képben vagy a Marvel filmek terén "ikkkszzzzdéé"...
Az egész studió töketlen gyerekfilmeket gyárt mert ezzel nagyobb tömeget mozgathatnak és valljuk be, egy Carnage szintű karakter nem nagyon állja meg a helyét pl. egy Ragnarok-hoz hasonló "vígjátékban"...
Szerencsére a stúdió belátta, hogy igen is van kereslet a magasabb korbesorolásra (lásd. Logan, Dead Pool) ezért októberben jön a Venom film amiben ha minden igaz, Carnage lesz az ellenfél.
Ahogy az előttem szóló kolléga is leírta, egy Carnage féle karakter nehezen implementálható, egy alapvetően gyerekeknek/fiataloknak szóló filmbe. Ugye Eddie Brock (Venom) egy alapvetően normális életet élő, tisztességes figura. Nem valami szerethető figura, de alapvetően egy tisztességes, hétköznapi ember. Már amikor eszénél van. Amikor a szimbióta átveszi az irányítást az elméje felett, csak akkor lesz gonosz. Miután megszabadul a szimbiótától, általában vissza is áll a rend a fejében. Persze kialakult benne egy olyan téveszme, hogy minden sanyarúságáról Pókember tehet, de ezt a szimbióta okozta. Viszont Kasady (Carnage) már a szimbiótával való találkozás előtt is egy elmebeteg barom volt, aki meg akarta ölni a szüleit, később meg sorozatgyilkos lett. Egy beteg elme, akit a szimbiótával való találkozás csak még betegebbé, még gonoszabbá tett. Pókember ugye hamar felismerte, hogy a szimbióta elborítja az elméjét és rossz útra tereli. Ezért mihamarabb megszabadult tőle. A szimbióta végtelenül gyűlöli őt azért, meg eltaszította magától és ez a gyűlölet uralkodott el később Eddie Brockon is. Eddie meg egyfajta szeretem-gyűlölöm kapcsolatban van a szimbiótával. Valahol mélyen, az emberi énje tudja, hogy meg kellene szabadulnia tőle és tudja, hogy a szimbióta csak kihasználja. De a Peter Parker iránti közös gyűlöletük összetartja őket. Carnage ezzel szemben nem gyűlöli a szimbiótát, nem is próbál megszabadulni tőle, hiszen az erőt, amit kap tőle, arra használhatja, amit a legjobban szeret: gyilkolni. Na egy ilyen vérengző, vérszomjas karaktert rohadt nehéz gyerekfilmbe beépíteni. Főleg úgy, hogy a már felnőtt rajongókat is kielégítse, de még a fiatalabb korosztály is megnézhesse a filmet. Talán ezért nem mertek eddig hozzányúlni. Én mindenestre nagyon várom, hogy mi fog kisülni ebből a Venom filmből.
A másik ok, amiért nem készült eddig film róla, hogy az sem volt tisztázott sokáig, hogy most akkor kinél vannak a jogok? Mert a Pókember jogok sokáig a Sonynál voltak, most kölcsönadták a Marvelnek és közösen használják, de már én sem tudom, hogy mi van. Most meg lusta vagyok utána nézni. :D
Koszi a hoza szolasokat
Az utobbi pokember egy tre volt... meg maga a szineszsem szimpi..
A venom szerintem jo lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!