Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Marvel miert nem csinal...

Marvel miert nem csinal filmet meszarszekel?

Figyelt kérdés
Szoval miert nem csinal filmet vavy egy pokember reszt amiben meszarszek is szerepel? Vagy miszterio?xd

2018. jan. 7. 10:14
 1/3 anonim ***** válasza:

Látom nagyon képben vagy a Marvel filmek terén "ikkkszzzzdéé"...

Az egész studió töketlen gyerekfilmeket gyárt mert ezzel nagyobb tömeget mozgathatnak és valljuk be, egy Carnage szintű karakter nem nagyon állja meg a helyét pl. egy Ragnarok-hoz hasonló "vígjátékban"...

Szerencsére a stúdió belátta, hogy igen is van kereslet a magasabb korbesorolásra (lásd. Logan, Dead Pool) ezért októberben jön a Venom film amiben ha minden igaz, Carnage lesz az ellenfél.

2018. jan. 7. 10:46
 2/3 anonim ***** válasza:

Ahogy az előttem szóló kolléga is leírta, egy Carnage féle karakter nehezen implementálható, egy alapvetően gyerekeknek/fiataloknak szóló filmbe. Ugye Eddie Brock (Venom) egy alapvetően normális életet élő, tisztességes figura. Nem valami szerethető figura, de alapvetően egy tisztességes, hétköznapi ember. Már amikor eszénél van. Amikor a szimbióta átveszi az irányítást az elméje felett, csak akkor lesz gonosz. Miután megszabadul a szimbiótától, általában vissza is áll a rend a fejében. Persze kialakult benne egy olyan téveszme, hogy minden sanyarúságáról Pókember tehet, de ezt a szimbióta okozta. Viszont Kasady (Carnage) már a szimbiótával való találkozás előtt is egy elmebeteg barom volt, aki meg akarta ölni a szüleit, később meg sorozatgyilkos lett. Egy beteg elme, akit a szimbiótával való találkozás csak még betegebbé, még gonoszabbá tett. Pókember ugye hamar felismerte, hogy a szimbióta elborítja az elméjét és rossz útra tereli. Ezért mihamarabb megszabadult tőle. A szimbióta végtelenül gyűlöli őt azért, meg eltaszította magától és ez a gyűlölet uralkodott el később Eddie Brockon is. Eddie meg egyfajta szeretem-gyűlölöm kapcsolatban van a szimbiótával. Valahol mélyen, az emberi énje tudja, hogy meg kellene szabadulnia tőle és tudja, hogy a szimbióta csak kihasználja. De a Peter Parker iránti közös gyűlöletük összetartja őket. Carnage ezzel szemben nem gyűlöli a szimbiótát, nem is próbál megszabadulni tőle, hiszen az erőt, amit kap tőle, arra használhatja, amit a legjobban szeret: gyilkolni. Na egy ilyen vérengző, vérszomjas karaktert rohadt nehéz gyerekfilmbe beépíteni. Főleg úgy, hogy a már felnőtt rajongókat is kielégítse, de még a fiatalabb korosztály is megnézhesse a filmet. Talán ezért nem mertek eddig hozzányúlni. Én mindenestre nagyon várom, hogy mi fog kisülni ebből a Venom filmből.

A másik ok, amiért nem készült eddig film róla, hogy az sem volt tisztázott sokáig, hogy most akkor kinél vannak a jogok? Mert a Pókember jogok sokáig a Sonynál voltak, most kölcsönadták a Marvelnek és közösen használják, de már én sem tudom, hogy mi van. Most meg lusta vagyok utána nézni. :D

2018. jan. 7. 13:25
 3/3 A kérdező kommentje:

Koszi a hoza szolasokat

Az utobbi pokember egy tre volt... meg maga a szineszsem szimpi..

A venom szerintem jo lesz

2018. jan. 10. 05:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!