Olyan horror filmeket ismertek amiben egy ouija tábla fontos szerepet kap?
Figyelt kérdés
Lehet olyan hogy ezzel játszanak de baj lesz belőle. Csak szórakoznak és senki nem halt meg a játék előtt.
Vagy hogy történik valami pl: család vagy barát meg hal valaki és egy kis csoport 4-5 ember ezzel kérdezi meg a halottat 1-2 dologról. És az utolsó kérdés után a Planchette vagyis a mutató magától elkezd mozogni és ki ír valami ijesztőt pl mind meghaltok,halál, vagy egy név stb
Tehát valamilyen jó kis fosatós horror filmet keresek.
2018. jan. 3. 21:51
5/7 A kérdező kommentje:
Az első kettőnek köszönöm.
De Jumanjiban legjobb tudásommal nincs Ouija tábla. Hacsak nem az új részben.
2018. jan. 3. 22:30
6/7 anonim válasza:
3-as válaszoló
a Jumanji-ban nincs ouija tábla csak egy igen furcsa társas játék a Jumanji (legalább is a régiben [Robin Wiliams-al] az újat még nem láttam).
7/7 A kérdező kommentje:
Az ujban sincs. Én ma néztem meg és egyáltalán nem volt benne ilyen tábla.
2018. jan. 8. 03:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!