Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Valakinek van ötlete melyik...

Valakinek van ötlete melyik ez a film?

Figyelt kérdés

Évekkel ezelőtt láttam azt hiszem az Rtl klubon.

Egy repülőgép lezuhan egy afrikai vagy arab országban a sivatag közepén.

Abban az országban épp háború van ,meg terroristák meg taposóaknák és hasonlók.Szóval veszélyben az utasok.

És otthon a titkosszolgálatok gondolkoznak azon,hogy hogyan mentsék ki őket.

Azt hiszem nem amerikai film volt talán német vagy francia és nem sikerfilm, a szereplők sem híresek.

(És állítólag igaz történet alapján készült legalábbis rémlik,hogy ezzel kezdődött a film de már nem vagyok biztos)

2018. jan. 3. 18:16
 1/5 anonim ***** válasza:

Az angol beteg

Esetleg nem erre gondolsz?

2018. jan. 3. 18:32
 2/5 A kérdező kommentje:

Ismerem azt a filmet, nagyon jó, de biztos nem ez az. :)

Ez a 90 es vagy 2000-es években játszódik.

De azért köszi. :)

2018. jan. 3. 18:42
 3/5 anonim ***** válasza:
A Főnix útja ?
2018. jan. 3. 18:44
 4/5 A kérdező kommentje:

Sajnos nem a Főnix útja. Mindenesetre a történet nagyon hasonló, csak abban amit én keresek átlagos turisták ülnek a repülőn, meg nem Mongóliában zuhannak .

De azért köszi neked is.

2018. jan. 3. 18:57
 5/5 anonim ***** válasza:

Én egy dokumentumfilmről tudok, Élet és halál határán volt a sorozat neve, a National Geographic adta anno, ennek az epizódnak "Mészárlás a repülőtéren" volt a neve. Lehetséges hogy nem ez az, de ezt szerintem érdemes lehet megnézni.

[link]

2018. jan. 7. 00:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!