Több (minimum 4! ) részes filmek?
Lány vagyok.
Köszi a válaszokat, jöhetnek még. Igazából nem vagyok oda a horrért meg a valóságtalan dolgokért, bár akad egy-két olyan is,a mit nézek. Pl. a Fűrészt csak azért szerettem, mert tetszik a logikája, a csavarok és a mondanivalója. De a tipikus öldökéleses dolgokat nem szeretem.
Azért azt a 2-t említettem, mert másikakat nem ismerek, aminek ennyi része lenne. Külön leírtam, hogy a fűrész csak azért tetszik, mert nem pont olyan, mint a legtöbb horrofilm, nem csak úgy gyilkolnak benne össze-vissza, hanem van egy beteges, de érdekes struktúrája és mondanivalója. Egyébként nem szeretem a horrorokat, inkább a thrilelreket, ahol nem a vérengzés a lényeg.
A HP-t pedig nemt udom, mirté szeretem, talán emrt a gyerekkorom, ill. emrt kedvelem a gyerekszereplős dolgokat. :D
A Jurassic Park is jó, habár az sem valós, de jó, köszi az ötletet.
Egyébként a HP-t leszámítva azok a filmek taszítanak, amikben hülye valóságtalan szörnyszerű szereplők vannak, ill. amik kb. háborúzásról szólnak, lövöldözősek stb. Kicsit rossz volt az a megfogalmazás, hogy a valóságtalan nemt etszik, mert sok film van, ami nem épp a valóság, de szeretem. Pl. a Jurassic park is olyan, hogy bár nem valóság, de valahol mégis valóságos dolog (volt) a dino és nincs benne túlzottan sok "mesebeli" elem. Valamint bírom a föld elpsuztulásáról szóló dolgokat, pedig azok sem valóságosak annyira, de valahol mégis. Van valami film, ahol az űrbe utazik egy férfi megmenteni a födlet vagy mi,. az is tetszett, peddig az sem épp valóság..úőgyhogy nehéz megmagyarázni, mi van a fejemben, mi alapján szeretem vagy nem. Amit bioztosan nem: az ufo, zombi, jedi, ninja és társai filmek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!