Sorozatbaráton elfelejtettem a jelszavam mit tudok tenni?
Figyelt kérdés
Gépen nem jelentkeztem ki szóval ott be vagyok jelentkezve folyamatosan és ott be tudok lépni. De telón pedig nem mert kell a jelszó. Próbáltam azt hogy jelszó változtatás de ahhoz is kell a régi jelszó. Mit tudok tenni?2018. jan. 2. 14:00
1/5 anonim válasza:
Ha beléptet automatikusan az azt jelenti hogy a böngésződ beállításaiban el van tárolva a jelszó és ott meg is nézheted. Ha nem lenne jó akkor be sem tudna lépni magától.
2/5 A kérdező kommentje:
Bocsi én ehhez hülye vagyok :DD
Elmagyaráznád hogy,azt hogy kell megnézni?
2018. jan. 2. 14:57
3/5 anonim válasza:
A gépeden megnyitod a böngésződet, annak beállításait. Valahol lesz egy olyan menüpont vagy kategória vagy panel, vagy sáv hogy biztonság, vagy mentett jelszavak, vagy jelszókezelés, vagy bármi ami erre utal. Azt megnyitod és ott fel lesznek sorolva azok az oldalak és belépési adataik amikbe automatikusan belép a böngésző.
Ha nem is tudod pontosan a menüpont helyét, egyszerűen végiglapozod a beállításokat és közte kell hogy legyen (van ahol külön speciális beállításokon belül van).
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm :))
2018. jan. 2. 15:11
5/5 A kérdező kommentje:
Megtaláltam amiről beszéltél de az a nem mentett jelszavaknál van és így nem tudom megnézni a jelszót.
2018. jan. 2. 15:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!