Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Az ISO kiterjesztésű filmmel...

Az ISO kiterjesztésű filmmel mit kell csinálni letöltés után, hogy nézhető legyen?

Figyelt kérdés

Letöltöttem a Szívek szállodája című sorozat egyik évadát, és kicsomagolás után iso kiterjesztésű fájlt kaptam. Lejátszani se tudom, és kiírni sem.

Bocsi, ha érthetetlenül írok, de nem értek a témához... :D

2010. jún. 3. 21:59
 1/10 anonim ***** válasza:

Daemon tools

al nyisd meg

2010. jún. 3. 22:12
 2/10 anonim ***** válasza:
Az ISO lemezkép formátum, amejet lemezképként tudsz kiírni, és így egy nézhető dolog jön ki a végén. Én egy tömörítőprogrammal még az ISO-t is kicsomagolnám, és így kijönne a gyaníthatóan AVI kiterjesztésű film.
2010. jún. 3. 22:13
 3/10 A kérdező kommentje:
oké, próbálkozom... köszi:)
2010. jún. 3. 22:24
 4/10 A kérdező kommentje:

Ha ki akarom csomagolni, akkor azt írja ki, hogy hiba a csomagolt fájlban/vagy nem is csomagolt. Ha viszont duplán rákattintok, akkor a Nero-t adja be, és automatikusan ki akarja írni. De én nem akarom egyelőre (nincs is most itthon dvd-m), csak laptopon akarom egyelőre nézni.

Tippek?:)

2010. jún. 3. 22:27
 5/10 anonim ***** válasza:
Van egy olyan program, hogy ExtractNow. Én ezzel szoktam kicsomagolni, egyetlen isonál sem kaptam még figyelmeztetést. Egy hátránya van a magyar nyelvben nem ismeri az ékezeteket, és helyettük a fájlba érdekes karaktereket tesz.
2010. jún. 3. 23:10
 6/10 A kérdező kommentje:

hm... köszi a segítséget... :)

Majd keresek egy számítógépes ismerőst, hátha tud segíteni.

szép estét!!!!

2010. jún. 3. 23:14
 7/10 anonim ***** válasza:
Én VLC Mediaplayert használok nagyon jó,mindent lejátszik.Az ISO egy írásra kész formátum,ezért adja be duplaklikk-re a NERO-t.Jobb klikk az ISO-ra,majd társítás pl. VLC mediaplayer vagy esetleg Windows mediaplayer classic,és le fogja játszani.Amúgy ha egy DVD méretű (nem dvix)filmet leszedsz ami rar-olva van és azt kicsomagolod,abból is ISO file lesz.
2010. jún. 3. 23:16
 8/10 A kérdező kommentje:

Áhh, végre egy számomra érthető tanács, nem lehetek elég hálás, köszi :) Kivitelezhető is lenne, társítottam a media playert, de azt írja ki, hogy hiba miatt leáll... :S:S:S Hihetetlen-holnap veszek dvd-t, és kiírom.

Még egyszer köszi :)

Jó éjt!!!

2010. jún. 4. 00:30
 9/10 anonim ***** válasza:

daemon toolsba megnyitod

az csinál egy új virtuális meghajtót és nézheted is.

2010. jún. 5. 14:15
 10/10 A kérdező kommentje:
oké, köszi, majd megpróbálom
2010. jún. 5. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!