Milyen alkalmazásal tudom megnézni az ázsia ékkövein a sorozatok részeit?
Az Ázsia Ékköveiről sehogyan.
Ez az oldal ezért lett egyre kevésbé népszerű.
Itt csak a felirat fájl van fent. Ehhez neked meg kell keresned a megfelelő videoverziót, azt letöltened, azt elindítanod a lejátszóban (mondjuk VLC Player), és hozzá betöltened az ázsaiékköveiről leszedett .srt feliratfájlt.
Azért mondtam, hogy egyre népszerűtlenebb, mert igaz sok más oldalra is csak a feliratot teszik fel, de ott legalább jelölik, hogy honnan, vagy ha azt nem is, de legalább hogy melyik verziót keresd meg, amire a felirat illeszkedik.
A feliratfájl a 00:00:00:000 időformátumtól számolva időzített. Csak ahhoz a verzióhoz pontos, amelyikre konkrétan készítve lett. Ugyanis az alábbiak igencsak befolyásolják a felirat illeszkedését:
-Elején a csatorna és korhatár képernyő
-Főcímdal
-A reklám bent lett-e hagyva, vagy ki van vágva
-Ha ki van vágva a reklám, akkor sima vágással, vagy elsötétülés-kivilágosodással
-"Az előző részből" jelenet meghagyása/kivágása
-STB...
Sok helyen leírja kommentben a fordító, hogy honnan lehet hozzá videót szedni.
Én a Gom Playert használom. Ugyanazt a nevet adom a videónak és a feliratnak, tökéletesen behozza. Kérdezd meg a fordítót melyik oldalról kell leszedni a hozzá illő videót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!