Szerintetek 14 évesen elkezdjem a trónok harcát (nem könyvre hanem a sorozata gondolok) vagy várjak még pár évet?
Szerintem nem gyerekeknek való,vannak benne durva részek,meg eléggé összetett a története,legalább kétszer meg kell nézni hogy valamennyire össze álljon a kép róla
A világ egyik legjobb sorozata de szerintem ez inkább a felnőtteknek való,bár lazább mint a Walking Dead
Az első 4 évad, amit az első 3 könyvből adaptáltak elég pontosan, kva jó.
A következő évadok, 5-8, egyre szarabbak, ahogy a sorozat készítői elhagyták a könyveket egyre inkább és hollywoodi fos-gagyit csináltak belőle.
Egy jó példa: Odáig süllyedt a Trónok harca, mint a latin szappanoperák és sok ütni való "rajongó" már arról beszél hogy ki kivel jön majd össze.
Inkább olvasd el a könyveket tényleg, aztán lásd meg a különbséget. A sorozat jól indult, de a két idióta készítő (Benioff és Weiss) szörnyű módon elkúrta egyre inkább.
Szerintem nem vagy kicsi hozzá, jó nyilván vannak benne durvább részek.
Helyedben én is várnék vele, de én ennyi idősen horrorokat is néztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!