Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik ez a film? (bővebben...

Melyik ez a film? (bővebben lent. )

Figyelt kérdés
Bankrablásról szól,metro is van benne...a végén a metroaluljáróban a bankrablót utolérik,de nem akar börtönbe menni és a lábaival a sinekre lép és az áram agyoncsapja.

2017. dec. 30. 19:39
 1/5 anonim ***** válasza:

Hajsza a föld alatt (?).

Ha nem is ez az a film amit keresel, azért érdemes lehet megnézni, jó színészek, egész jó sztori.

2017. dec. 30. 19:42
 2/5 A kérdező kommentje:

Nem a köhögősre gondolok, mert olyan bankrablós is volt,hogy mindig tüsszentett és ez árulta el a végén..

Hanem,mint írtam is az eredeti kérdésemben,az aluljáróban az áram agyoncsapja, ezt keresem...

Amit ajánlottál,az is jó film,de nem azt keresem.

2017. dec. 30. 19:53
 3/5 A kérdező kommentje:
Még egy bankrablósat is keresek, Anthony Perkins főszereplésével!! Ez melyik lehet?
2017. dec. 30. 19:56
 4/5 A kérdező kommentje:

Na, jól megkavartam. Végül is mindegyik filmet megtaláltam.

Ami a kérdésemben szerepelt a "Hajsza a föld alatt" címmel, ebből a filmből van 3 db. Ebben üti agyon az áram a rablót.

Van, 1974, 1998, 2009-ben készült film is ezekről. Mindhárom nagyon jó.

Anthony Perkins féle rablósnak pedig a címe: 25 millio fontos váltságdíj.

2017. dec. 31. 15:00
 5/5 anonim ***** válasza:

Denzel Washington filmek elég jók, ugye a 2009-es Hajsza a föld alatt moziban is szerepel, érdemes szétnézni a filmjei között. Személyes kedvenc nálam:

Tűzben edzett férfi

Deja VU

Kényszerleszállás

A belső ember

Időzavarban

2017. dec. 31. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!