Egy kis segítséget kérnék?!
Kivégeztem egy pár sorozatot , vagy éppen még tart, de szeretnék más sorozatokat is megnézni.
Ezeket a sorozatokat láttam eddig:
-Trónok harca, Egyszer volt, hol nem volt, Farkasbőrben, totál szívás,the original, vámpírnaplók, az uralkodónő, grace klinika, vikingek, új csaj.
Van e valami ezekhez hasonló sorozat/ok ? Kinek melyik jött be?
Dr. House (8 évad után ért véget)
Daredevil (3. évad jövőre jön)
The Punisher (1 évadot adtak le eddig)
The walking Dead (8. évad felénél tart)
Fear The Walking Dead (4. évad jövőre jön)
Van egy olyan érzésem, hogy csaj vagy. Nekem egy volt osztálytársnőm odáig volt az Odaátért, szóval indokolt lenne bepróbálni:) (meg a vámpíros cuccokért)
Ha a Totál szívás tettszett akkor szerintem érdemes folytatni a Better call Saul-al(spin-off sori).
Orvosos sori pl. Dr. House(klasszikus), Scrubs (vígjáték), Red Band Society (dráma egy évados csak).
Ha a drámai vonal jön be akkor Six feet Under.
Vámpírokban nem vagyok otthon de pl. ha természetfölötti akkor a Misfits-nek is érdemes egy esélyt adni, esetleg Roswell (ez kicsit régi de én szerettem)
Esetleg ha az ilyen menő épp futó sorozatokban utazol mint a Trónok harca, Vikingek akkor ott Westworld, True Detective esetleg Fargo(bár ez talán nem annyira menő).
Innen csak a Totál szívást láttam végig amit imádtam(Yo, gatorade me bitch), a Grace klinikából vagy 10 évadot ami nálam inkább csak a szódával elmegy kategória lett(első évadok szerettem, után egyre kevésbé érdekelt), illetve pár Új csaj részt a tévében, de annál lényegesen jobb vígjáték sorozatok vannak.(pl. Jóbarátok, Így jártam anyátokkal, Scrubs)
Köszönöm szépen! Igen , nő vagyok, 28 éves 😀
Roswell volt a kedvencem anno. 2x végig néztem. Vámpírnaplóknak nehezen kezdtem hozzá , és ahhoz képest kedvenceim között tudhattam. Szeretem az ilyen varázslatos, természetfeletti stílusú sorozatokat. A nagy kedvencem még az Egyszer volt . Totál szívást végig néztem, de annyira nem jött be amúgy. A The 100-at is írták páran neten. Nehéz , hogy melyikkel kezdjek neki 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!