90-es,2000-es években vetített filmek Magyarországon?
Figyelt kérdés
Pl. Bud Spencer és Terrence Hill filmek, Reszkessetek betörők. Másoknak a könyökén jönnek ki ezek a filmek, én meg most nézem őket újra. :-) Mely filmeket nyomták orrba-szájba?2017. dec. 29. 15:40
1/4 anonim válasza:
Egy régi, már megszűnt mozis oldalt ajánlok a figyelmedbe. 2002. év januári premierekig lehet visszamenni a szűrést használva. Eladósorban van az oldal, így nem tudom meddig lesz még elérhető a tartalom.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi!
Nem voltam túl egyértelmű. Leginkább azok a filmek érdekelnének, amiket a tévében vetítettek. Erről nincs valami adatbázis, statisztika?
2017. dec. 29. 16:11
3/4 anonim válasza:
Vissza a jövőbe-trilógia
Apád-anyád idejöjjön! (1998)
Meseautó (2000)
Taxi 1-4
Állj, vagy lő a mamám!
Sztárom a párom
Rövidzárlat 1,2
Dirty Dancing
Titanic
Kutyám, Jerry Lee 1,2,3
Terminator 2 - Az ítélet napja
Rendőrakadémia 3 - Indul a kiképzés
Ikrek (1988)
Junior (1994)
Gagyi mami 1
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi, van benne egy-két jó. :)
2018. jan. 2. 08:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!