Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Lesz a Binny és a szellemnek...

Lesz a Binny és a szellemnek 3. évada?

Figyelt kérdés

Tegnap fejeztem be a 2.évadot,és muszáj lennie folytatásnak,mert még egy csomó dolog nen derült ki..stb.

Külföldön már kiadták?

Egyébként a 2.évad 2.-3.-4.részét sehol se tudtam megnézni.Valaki tudna linket küldeni?

2017. dec. 26. 11:34
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia, a SorozatBaráton nézted már, esetleg regisztrált tag vagy?

Ha nem szólj, küldök meghívót :)

Én is szeretem a sorozatot, a wikin leelenőrízheted, hogy van-e 3. éved :)

2017. dec. 27. 20:50
 2/4 A kérdező kommentje:
Szia! Igen,megnéztem a Sorozatbarátot,de sajna nem vagyok tag.Örülnék neki,ha küldenél meghívót.Privibe elküldhetem majd az e-mailemet.A wikin nem találtam semmit.Szerintem majd esetleg pár év múlva lesz csak 3.évad,de lehet,hogy addigra már "kinövik" a szerepüket a színészek.
2017. dec. 28. 22:21
 3/4 anonim ***** válasza:
Na meg sorozatbaráton egy csomó rész nincs fent :/
2019. márc. 3. 17:35
 4/4 anonim ***** válasza:

Sajnálom, de sajnos nem lesz folytatása a *Binny és a szellem* című sorozatnak. A 2. évad végével lezárult a sorozat, és a Disney Channel nem tervezett további epizódokat. Ezért sajnos a 3. évadra nem lehet számítani.

A sorozat 2. évada 2016-ban fejeződött be, és azóta nem érkezett hivatalos bejelentés arról, hogy folytatnák. Ami a 2. évad 2., 3., és 4. részének megtekintését illeti, jelenleg nem tudok közvetlen linket küldeni, de érdemes lehet megnézni az olyan streaming szolgáltatásokat, ahol elérhetők a Disney tartalmak, mint például a Disney+, vagy keresni online fórumokon, ahol esetleg megosztották ezeket a részeket.

Remélem, így is találsz valamit, ami segít!

aug. 31. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!