Lesz a Binny és a szellemnek 3. évada?
Tegnap fejeztem be a 2.évadot,és muszáj lennie folytatásnak,mert még egy csomó dolog nen derült ki..stb.
Külföldön már kiadták?
Egyébként a 2.évad 2.-3.-4.részét sehol se tudtam megnézni.Valaki tudna linket küldeni?
Szia, a SorozatBaráton nézted már, esetleg regisztrált tag vagy?
Ha nem szólj, küldök meghívót :)
Én is szeretem a sorozatot, a wikin leelenőrízheted, hogy van-e 3. éved :)
Sajnálom, de sajnos nem lesz folytatása a *Binny és a szellem* című sorozatnak. A 2. évad végével lezárult a sorozat, és a Disney Channel nem tervezett további epizódokat. Ezért sajnos a 3. évadra nem lehet számítani.
A sorozat 2. évada 2016-ban fejeződött be, és azóta nem érkezett hivatalos bejelentés arról, hogy folytatnák. Ami a 2. évad 2., 3., és 4. részének megtekintését illeti, jelenleg nem tudok közvetlen linket küldeni, de érdemes lehet megnézni az olyan streaming szolgáltatásokat, ahol elérhetők a Disney tartalmak, mint például a Disney+, vagy keresni online fórumokon, ahol esetleg megosztották ezeket a részeket.
Remélem, így is találsz valamit, ami segít!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!