Radish kérdése:
Mi lehet ennek a filmnek a címe?
Figyelt kérdés
A történt: Van egy férfi USA-ban él és építkezési vállalkozó ként dolgozik, a miértjét nem tudom, de kapcsolatba kerül Afrikával és látja milyen nagy a szegénység ott, ezen felbuzdulva eldönti hogy kimegy és segíteni próbál, mivel építkezési vállalkozó ezért egy falut teljesen újjá épít, a film vége fele már teljesen a megszálotja lesz ennek, elhanyagolja a családját, és minden pénzét erre költi, és e-közbe harcol az ottani gerilla csoportok ellen, mert nem nézik jó szemmel hogy ilyen jó létet hozott oda a faluba. Sajnos ilyen sablonosan tudtam csak leírni. A film 2012-13-14 fele jött ki, a film nem dokumentum film volt.2017. dec. 22. 20:44
1/2 anonim válasza:
Leírás alapján a Géppisztolyos prédikátorra hasonlít. Remélem, tudtam segíteni.
2/2 A kérdező kommentje:
Koszi szepen ez az!!!!!!! :)
2018. ápr. 12. 17:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!