Vannak a Mad Max-hoz hasonló filmek?
Figyelt kérdés
Még a Halálfutamot is ismerem. Kérnék autós-motoros üldözős, töröm-zúzom filmeket. Lehet régebbi, vagy kevésbé ismert is. A Halálos iramban-t hagyjuk, mert az tré.2017. dec. 21. 15:23
1/7 anonim válasza:
Világvége film még például:
Snowpiercer - Túlélők viadala, igaz ebben annyi a száguldás, hogy egy vonaton játszódik, de érdemes megnézni.
2/7 A kérdező kommentje:
Megnézem, kösz, ment a zöld. Aki tud még ne titkolja.
2017. dec. 21. 15:40
3/7 anonim válasza:
Waterworld. 1995-ös film, de veszettül látványos. Kis túlzással ugyanaz, mint a Mad Max, csak itt nem a sivatagban mennek ezekkel az összetákolt járgányokkal, hanem vízen. Remélem, tudtam segíteni. Boldog karácsonyt!
4/7 anonim válasza:
a zs kategória kapta fel nagyon és kezdett el hasonló filmeket csinálni a 80as években,abból van egy rakat.
az utóbbi 10 évből ami még vállalható az a végítélet a félszemű csajjal.
5/7 anonim válasza:
Mad max?Őszintén,nem láttam a Mel Gibsonosokat,de a negyedik valami borzalom...nem is értem hogy képesek akkor marha filmet kiadni.
6/7 anonim válasza:
Rázós futam (Shaker run, 1985), Bosszúálló a jövőből (Atomic cyborg, 1986) (olyan rossz, hogy már jó, anno a Paco, a halál harci gépe címmel ment narrátorosan :D), Menekülés New York-ból (Escape from New York, 1981)
7/7 anonim válasza:
Blood drive sorozat, de csak 1 évados
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!