Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a baj, a porgokkal és...

Mi a baj, a porgokkal és Jarjar-al?

Figyelt kérdés

Én még a 80as években voltam gyerek, akkoriban egÉrtelműen Chewbaca volt a gyerekeknek szóló aranyos nagy szőrös majom... apám soha nem bírta a megszemélyesített állatokat, a mai napig kiakad a szőrös kutyafejű majomtól (chewbaca)...

Kérdem én, mivel rosszabb, a beszédhibás Jarjar, vagy most a porgok, mint egy nagy szőrös orditozó majom?...

Ezeken miért akad ki mindenki, Chewbaca meg mindenki nagy kedvence... az evokokról meg ne is beszéljünk..

2017. dec. 21. 08:37
 1/9 anonim ***** válasza:
15%

Mert nem tetszett nekik és olyankor muszáj kikezdeni mindent. Persze már akkor eldöntötték hogy nem tetszik nekik, mikor még nem is látták.

Nem érdemes az ilyen fanatikusokkal foglalkozni, nagy fan és azt hiszi övé a film, mintha neki csinálták volna egyes egyedül, vagy mintha ez valami kötelesség lenne, hogy megcsinálják olyanra amilyet ő akar. Ez minden rajongótáborra igaz, eleinte bekajálják, aztán azt hiszik őket illeti meg minden, és ha nem tetszik akkor megy a hiszti. a 2. trilógia tényleg rossz lett, de hát ez van..

2017. dec. 21. 08:44
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
#fwp
2017. dec. 21. 08:48
 3/9 anonim ***** válasza:
2017. dec. 21. 08:52
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
A porgok szerintem cukik, de nem szeretem a Star warst.
2017. dec. 21. 10:37
 5/9 anonim ***** válasza:
64%

azért mert csubi az aranyos kinézete ellenére egy badass karakter,aki remek pilóta,nagy erejű eredményes harcos,erkölcsileg helyes döntéseket hoz és a lelőtt ellenfeleit tekintve komoly tömeggyilkos.

míg jarjar értelmi fogyatékos és jellem sem sok szorult belé.

a porgok meg egyértelműen a plüss állat eladás miatt lettek belerakva.

2017. dec. 21. 20:40
 6/9 anonim ***** válasza:
29%
A porgok cukik... *.*
2017. dec. 30. 22:39
 7/9 anonim ***** válasza:

Gyerek fejjel kb minden cuki.

Felnőtt fejjel Chewbacca király, a porgok cukik, Jar-Jar pedig baromi idegesítő. Nekem a porgokkal semmi bajom, Jar-Jar viszont határozottan kárára válik a filmeknek. Vicces próbál lenni, de nem az.

2020. júl. 14. 19:45
 8/9 A kérdező kommentje:
Én pl imádtam Jar-Jart.
2020. júl. 15. 00:09
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem a porgok cukik, Jar-Jart meg mindig imádtam. Chewbacca is cuki! XD
2020. júl. 15. 18:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!