Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A mai doktor House-ban mit...

A mai doktor House-ban mit mesélt a House arról, hogy a nagymamája mit tett vele?

Figyelt kérdés
A végét már láttam, hogy nem a nagyanyja volt, hanem az apja, de mit tett vele?
2010. jún. 2. 22:20
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen csak félelemben tartotta, nagyon szigorú volt és mindent úgy kellett tennie ahogy az apja elvárta, ha nem akart pl jeges vízben fürödni. Azaz kemény büntetést kapott, ha nem viselkedett úgy ahogy azt előírta neki az apja.
2010. jún. 3. 11:00
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi! Már azt hittem, hogy őt is megerőszakolták. Kezdtem megijedni... :S
2010. jún. 3. 17:13
 3/3 anonim ***** válasza:
azért ha a nagyanyja megerőszakolta volna....::D:P úúhh:D
2010. jún. 3. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.