Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek miről fog szólni...

Szerintetek miről fog szólni a Star Wars 9?

Figyelt kérdés
Ki fog derülni, hogy ki (volt) valójában Snoke vagy kik voltak Rey szülei?

2017. dec. 18. 21:22
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
57%

"Az Új remény alapján se tudtunk többet se a szereplőkről, se a galaxis helyzetéről."

Az Új remény a legelső film volt, itt meg azért már csak 6 film megelőzte az Ébredő Erőt. Amúgy, ha nézted volna rendesen a filmet, akkor Obi Wan elmondja Luke-nak a lényeget, felvázolja, mi a helyzet, még a Régi Köztársaságot is megemlíti. Ráadásul egy elnyomó Birodalom elleni lázadást mindenki el tud képzelni. A 7 esetén nem ez a helyzet. Nincs mentség arra, hogy az alapkonfliktust nem vázolták fel. Az Új remény teljesen érthető magában is.

2017. dec. 20. 20:10
 22/24 anonim ***** válasza:
28%

Crisopher, az Ébredő erő kezdő szövege azzal kezdi, hogy felvázolja, mi a helyzet. Legalább annyira, mint Obi-Wan Lukenak.

Szóval újfent azt tudom mondani, hisztizni felesleges, és olyan "hibákba" belekötni, ami az összes SW filmben jelen van.

Ha az új részeket szeretnéd negatívan méltatni, akkor érdemes lenne esetleg olyan érveket keresni, amik tényleg csak az új részekre vonatkoztathatók, nem en bloc a Star Wars filmekre!

2017. dec. 20. 20:17
 23/24 anonim ***** válasza:
Snoke valójában Gollam és keresi a drágaságát amit Dumbledore seggében rejtett el :D
2017. dec. 23. 10:00
 24/24 anonim ***** válasza:

Emlékszek hogy mindenki szidta anno Lukast hogy milyen szar lett az "új" trilógiája (gyengébbek kedvéért 1-2-3)

Nem tagadom megvoltak a maga hibái és hülyeségei!

De még így is jobb és élvezhetőbb volt mint az a sz*r amit jelenleg a Disney próbál leerőszakolni a torkunkon!

A zsivány egyes volt az egyetlen ismétlem az egyetlen olyan SW film amit nem csak a moziban láttam hanem itthon is megnéztem! Egyszer!

Azért tetszett valamilyen szinten mert nem néztem utána!

Úgy ültem be a moziba hogy a címén kívül semmit nem tudtam róla és ezért valamilyen szinten még élveztem is! Főleg a végén a Darth Vader jelenetet! De őszintén megmondva ez az egyetlen egy emlékem a filmből! Leszámítva azt a Pompeii film nyúlást a halál csillag bevetésénél!

2019. febr. 3. 20:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!