Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Star wars 7 vagy Star wars...

Star wars 7 vagy Star wars Rogue one jobb?

Figyelt kérdés
3D-nem nézném itthon. Igen, fan vagyok, láttam mindkettőt, sőt a 8.-on kívül mindet, csupán az érdekel melyik jobb szerintetek. Melyiknek van több értelme és úgymond szebb részletgazdagabb, 3D-re érettebb jelenetei. Bár a 7-et 3D-ben néztem, de a moziban sokkal bénább mint itthon.

2017. dec. 18. 20:35
1 2
 11/17 LeonScottKennedy ***** válasza:

#10:

Ja bocs, azt hittem, hogy sw 7 vs sw 8 van.

Akkor is, egy lapon emlegetni a sw 7-et a rogue one-val ugyanezt jelenti...

2017. dec. 20. 07:45
 12/17 anonim ***** válasza:
Egyértelműen a Rogue One a jobb. Letettem az államat.
2017. dec. 20. 12:08
 13/17 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom...A Rogue One-on helyenként visítva röhögtem, annyira blőd volt, ráadásul Diego Lunát, a Dirty Dancing 2. táncoslábú szúnyogcsődörét betenni főszereplőnek nem volt túl szerencsés.:D Persze a SW-univerzumban eleve nem vár az ember művészfilmet, de azért mindennek van határa. A 7. résznél elvitte a nosztalgia a dolgot, megbocsáthatók voltak a gyengeségek, a 8. rész egész jól sikerült, de a Rogue One-tól nem dobtam el az agyamat.
2017. dec. 20. 17:10
 14/17 anonim ***** válasza:
Pedig nem volt olyan rossz. Csak maradt pár nyitott kérdés, pl Raddus sorsa.
2017. dec. 20. 17:20
 15/17 anonim ***** válasza:

Raddus elvileg meghalt, legalábbis a Wookieepedia szerint, de ez sajnos a filmben tényleg nem derült ki. Szegény Ackbarról ugyanez nem mondható el...

Hogy a kérdésre is válaszoljak: mind a három (FA, RO, TLJ) remek film lett, nekem egyikkel sem volt semmi bajom. Mindegyik hozta a SW-faktort, remek szórakozás volt mindegyik. A fikázók meg senkit sem érdekelnek, menjenek nézzenek leszbikus művészfilmeket, az való nekik.

2017. dec. 30. 22:43
 16/17 anonim ***** válasza:
Köszönöm az infót! Amikor megnéztem a filmet akkor még nem írták sehol hogy meghalt.
2017. dec. 31. 01:11
 17/17 anonim ***** válasza:

"A fikázók meg senkit sem érdekelnek, menjenek nézzenek leszbikus művészfilmeket, az való nekik."

LOL. Remélem, most elélveztél.:D

2017. dec. 31. 01:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!