Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Milyen film lett a Star Wars:...

Milyen film lett a Star Wars: Az utolsó Jedik? SPOILER!

Figyelt kérdés

Összeségében hogy tetszett a film? Milyen a történet? Ki lehet bírni ezt a hosszú játékidőt? Válaszokat kapunk a 7.rész kérdéseire?

Kik Rey szülei?

Ki Snoke Fővezér?

Ren és Rey története hogy alakul? Át áll a másik oldalra Rey vagy Ren?

Leila es Luke meghalnak a filmben?

Mi a film zárójelenete?

Normális válaszokat kérnék. Negatív kritikákat is elolvasom de normális stílusban és érvekkel alátámaszzva ha lehet.

Köszönöm!

2017. dec. 14. 03:17
1 2 3
 21/27 anonim válasza:

1.Rey szülei szerintem (ugyanaz mint rené ) több apró jel is van ami szerint én igy látom. pl a híres skywalker benső erő,ren fura viselkedése, luke és leia végső cseveje és a dobókocka. és még pár apróság

2.Snoke, vagy egy hihetetlen nagy luser de mivel főgonosz stb stb tul gyenge halál ez neki, szerintem felfog még ő tűnni

3. pontosan sehogy

4.leia nem ő a valóságba halt meg, luke viszont a filmbe

5. az ellenállás újjászületése ( kb 15emberből ) :D

Saját vélemény szerint a baljós árnyak, és a klónok mesze jobb mindegyik résznél. Személyes kedvencem dart maul volt, na ő rent pl fogpiszkálónak is használhatta volna

2017. dec. 18. 03:01
 22/27 anonim ***** válasza:
Azt a generációt döfték hátba,akiknek ez a film meghatározta az életét,és nekik köszönheti a világsikerét.Az erőt már a hetedik részben is röhejesen ábrázolták,mikor Rey elmetrükköt alkalmazott a rohamosztagoson,aki elfogtaMintha rimánkodott volna neki,hogy légyszi tedd már ,amit mondtam.Itt Luke fél a sötét oldaltól, Kylótól,rátámad álmában,mikor Palpatinra se mert,elhajítja a kardot,ami élete értelme,Yoda gúnyosan kacag mikor leég a Jedi iratok tárolására szolgáló hely,Leia röhejesen lebeg az űrben,mint egy mirelit,Csubi kommandósként rúgja rá az ajtót Luke-ra,Kylo nevetségesen hisztizik,Luke tejet fej,márcsak a kendő hiányzik a fejéről,Snoke mint egy répa,retekember nevetséges,Rey,és Kylo összekapcsolódása mint egy brazil szappanopera,Ackbar meghal,Leiát lila hajú admirális helyettesíti(jó,hogy nem kakastaréjos,és punk találkozóra megy,Luke eggyé válik az erővel,mikor a kivetülését szúrták le.13 ezren már aláírták a petíciót,hogy vegyék ki a hivatalos folytatások közül,csatlakoztam.Nem is beszélek tovább erről a gyalázatról,mert egyszerűen kitöröltem a filmes élményeim közül.
2017. dec. 19. 20:54
 23/27 anonim ***** válasza:
Én pozitívan csalódtam. Sokan írtátok, hogy mekkora szar lett. Hát ne haragudjatok, de a régebbi részeket gondolom ti sem a mostani korotokban láttátok. A mai fiataloknak ez kell. Egy halvány szerelmi szál, elfedett rejtélyek. Kylo Ren karakterek tipik azért kellett a filmbe, hogy egy új “tiniféfi” legyen. Ennek fényében nekem igen is, nagyon tetszett.
2017. dec. 19. 22:44
 24/27 anonim ***** válasza:
#22 linket
2017. dec. 19. 23:49
 25/27 anonim ***** válasza:
48%
A legmegosztóbb film lett,több oldalon is olvastam.A fél világ el van ájulva tőle,a fele meg utálja.A mostani fiatalok is rá fognak döbbeni arra,hogy járt utat járatlanért nem szabad elhagyni.A világ legismertetbb filmjét dobták ki a kukába,könyörgöm.Az nem számít,hogy mi mikor láttuk,ez a film azért lett sikeres,mert akkor annyi embernek tetszett,abban a formában,úgy ahogy.A Dallas 365 részes volt,mégse lettek új főszerplők.A Szomszédokban sem.A rendőrakadémiában sem lettek új főszereplők,pedig az hét részes volt.Nem véletlenül van a petíció sem,hogy töröljék a hivatalos folytatások közül.De mindegy,nem erőltetem rá senkire se a véleményem,csak észre kéne venni,hogy mit művelt a Disney a világ legismertebb,legjobbnak tartott filmjével.
2017. dec. 20. 10:47
 26/27 anonim ***** válasza:
Én visszasírom az összes regebbit (igen, I, II, III-at is). Legalább Lucas írta azokat és legalább érdekes is volt a történek amin lehetett agyalni utána évekig. Ezek az új filmek egyszer nézhetősek. A látványvilág és a CGI elég jó, de ezen kívül semmi más. A történet egyáltalán nem érdekes szerintem. Valóban kár volt Lucasnak eladni a jogogat ezeknek a hiénáknak. :(
2018. szept. 23. 20:55
 27/27 anonim ***** válasza:
Itt egy link: [link]
2018. nov. 14. 19:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!