Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ti szoktatok okostelefonon...

Ti szoktatok okostelefonon filmeket nézni? Szerintetek élvezhető?

Figyelt kérdés

2017. dec. 10. 10:25
 1/4 anonim válasza:

Hbo go-t csak telefonon használom, szerintem elég élvezhető, persze nem egy mozihoz hasonlítva, de mikor nem mászok el a laptopért az is megteszi.

Gondolom kisebb kijelzőm lenne más lenne a véleményem.

5,5 colos a telefonom így azért már elég filmnézéshez.

2017. dec. 10. 10:48
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
koncertvideókat szoktam , ritkán filmeket is, sztem élvezhető
2017. dec. 10. 10:49
 3/4 anonim ***** válasza:
81%

Puding próbája az evés.

Naponta 140km-t utazok a buszon munka miatt. Mindig van 2-5 ember, aki a telefonján néz sorozatokat, filmeket, többen inkább tabletet használnak erre a célra. Én inkább a laptopomon nézem, de 13"nál nagyobb nem igazán fér el úgy, hogy ne zavarjam vele a mellettem ülőt. És a melós buszok tele vannak, még álló utast is szállítanak nap-mint-nap a az autópályán közlekedő buszjáratok. Szerintem élvezhető, de függ a kijelző mérettől is.

Az, hogy élvezhető-e egyéni dolog. Én mazsolát is élvezem a túrósbatyuba, más meg ki nem állhatja. Amíg ki nem próbálod, addig nem tudod meg, hogy TE élvezed-e. Azt persze megtudhatod, hogy én, vagy a Jani a hegyről élvezi-e.

2017. dec. 10. 11:54
 4/4 Trevor. ***** válasza:
Nyaraláskor igen, bár akkor is csak sorozatot. Megszokja az ember egy kis idő után a picike (esetemben 5") kijelzőt. Határozottan jobb élmény, mint amikor a 2"-os Nokián néztem meg az Üvegtigrist.
2017. dec. 10. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!