Miert nem nyílik meg a sorozatbarat?
Figyelt kérdés
Azt írja hogy hiba van és hogy próbáljam majd ujra de semmi!2017. dec. 7. 19:51
1/10 anonim válasza:
Nekem is azt írja, reméljük, csak valami átmeneti hiba.
2/10 A kérdező kommentje:
Remelem is
Mert mostanaban a sorozatok fuggoje lettem. Remelem hamar megjavul ...
Köszi a választ :)
2017. dec. 7. 20:45
3/10 anonim válasza:
A Facebook oldalukon írták, hogy a leállás 1-2 napig is eltarthat :(
4/10 A kérdező kommentje:
Hogy fogom ezt kibírni?
Mert nem telefonfuggo hanem sorozatfuggo lettem!!
Ajajj...de köszi az értesítést <3
2017. dec. 7. 21:32
5/10 anonim válasza:
Pont most írtam ki én is a kérdést :D Ha tudom, hogy már valaki előttem feltette ezt, akkor hagyom... ;D én is tegnap frászt kaptam, hogy mi van. Javában a sorozatom közepén tartottam, aztán hirtelen semmi. Azt gondoltam biztos a chrome-mal van valami baj, így letöltöttem az opera minit (telóról nézem), de azon se hozta be. Végül újratelepítettem a telómat, de akkor se történt semmi. Nehéz lesz kibírni. :(
6/10 anonim válasza:
Szervusztok! Még ma sem lehetett bejelentkezni. Mi lesz velem a hétvégén?
7/10 A kérdező kommentje:
Es velem?
Mit csinálok a sok sorozat nélkül??:(((
2017. dec. 8. 13:28
8/10 defi@nt válasza:
Nekem valami könyv izét emlegettek, de nem tudom mi az csak annyit hogy van gerince is szóval valami állat lehet. De hol találok ilyen hidegben egyet tudja valaki?
9/10 anonim válasza:
Technikai probléma, 1-2 nap a javítás előre láthatólag.
Nem tudom milyen sorozatokat nézel, én többet is szerencsére, így van amit megtaláltam máshol. Addig ott nézem, (mozicsillag). Amivel lemaradok, azt meg majd pótolom.
10/10 A kérdező kommentje:
Mostmár szerencsére működik :)
Csak szólok azoknak akik nem tudnak
2017. dec. 9. 01:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!