Ez a film félelmetes?
sziasztok a fekete ruhás nő első része félelmetes ?
mert a 2-ik részét néztem az olyan volt mint ha rajzfilmet néztem volna szóval kicsit sem ijedtem meg
de ha lehet írnátok nekem olyan horror filmeket amiben hirtelen történnek a dolgok amiben össze fosa magát az ember
Hát nem tudom, a mai horrorfilmek kb. kinyírtak a jumpscare műfaját, mert totál elfelejtették, hogy nem az teszi ijesztővé a horrorfilmeket. Ennek ellenére telepakolnak minden mai horrort vele (főleg ezeket a kísértetes, démonos xarokat), pont ezért egyik sem lesz soha ijesztőbb, mert 1-2 jumpscare-nél több egy filmben kioltja a meglepetés hatását. Amikor már azt látod, hogy tizenötödször is ki fog valami ugrani a sötétből (ami úgy is csak egy macska) a szereplőre, az nem csoda, hogy nem fosatós.
Szóval hiába keresel, nincs ilyen film, mert ez nem így működik.
A Fekete ruhás nő első része volt az első félelmetes film, amit a kislányomnak meg mertem mutatni. Félt tőle rendesen, de csak 8 éves körül volt. Ma már inkább a démonosokat szeretik a húgával, bár sajnos maradandó félelmet okoz bennük ez a szellemvilág-sötétség kombináció.
Nem tudom hány éves vagy és mit tartasz félelmetesnek, de nekem a Démonok között sorozat bármelyik része elég félelmetesnek hat. Persze a lényeg, hogy sötét szobában, elegendő hangerővel hallgasd, különben nem fogsz félni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!