Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Milyen sorozat ajánlanátok?

Milyen sorozat ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Eddig láttam a Trónok harcát, a Vámpírnaplókat, Flash-t (ezt a kettőt félbehagytam), a 13 okom voltot. Olyan érdekelne, ami nem ijesztő, izgalmas, lehet vicces is, csak ne legyen nevetés alávágva. Lehet fantasy, sci-fi, romantikus, utópisztikus/disztópikus, szinte bármi, ami nem thriller/horror.

Gondolkoztam a Visszatérőkön, de az egyik trailerben a kétfejű őz elég ijesztőnek nézett ki. Sok ilyen dolog van benne, vagy meg merjem nézni (gyerekkorom óta nagyon félős vagyok)? A Trónok harcától azért nem félek, mert azt nem egyedül nézem, de most valamit egyedül szeretnék.

19/L

2017. dec. 6. 16:14
 1/8 A kérdező kommentje:
Angolul szeretném nézni, tehát nem baj, ha nincs hozzá szinkron/felirat.
2017. dec. 6. 16:19
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Stranger Things :D ez tényleg jó, nem olyan rémisztő, atmoszféra nagyon jó, poénos is.

Taboo, Tom Hardy a főszereplő benne, szinészi játék toppon, ipari forradalombeli atmoszféra, fordulatos.

2017. dec. 6. 17:01
 3/8 anonim ***** válasza:

Sherlock - Az IMdb szerint a GoT és a Breaking Bad után a legjobb sorozat. Szerintem a legjobb. A történet zseniális, a színészek a legjobbak Angliába (Benedict Cumberbatch és Martin Freeman). Nem ronda, nem ijesztő, izgalmas, vicces, zseniális.

Doctor Who - Habár a Sherlock-ot jobbnak tartom, a Doctor Who az abszolút kedvencem. Legendás sorozat egy legendás főhőssel. Sci-fi, izgalmas, vicces, zseniális történet, a lehető legjobb karakterek, angol :D

Dirk Gently's Holistic Detective Agency - Igen, ez a címe :D. Az első kettőnél kicsit durvább (az első epizód után már annyira nem durva) viszont a Trónok harca közelébe se ér durvaság terén. A karakterek nagyon nagyon jók, a sztori marha jó.

It's Always Sunny In Philadelphia - Szerintem a legviccesebb vígjáték valaha. Különleges, nem megszokott humora van, ami szerintem zseniális. A főszereplők nagyon jók.

Better Call Saul - A Breaking Bad elődje, de teljesen más. Egy ügyvédről szól, másik szálon krimi. Egyáltalán nem durva, de néhol intense. Sokszor vontatott, lassú, de szerintem zseniális. A karakterek miatt is kapott nagyon jó kritikákat. Van mikor vontatott, de vicces, érdekes.

Suits - Ez egy ügyvéd sorozat, vicces, jók a karakterek.

2017. dec. 6. 20:07
 4/8 anonim ***** válasza:
Odaát is nagyon jó sztem.
2017. dec. 7. 03:21
 5/8 anonim ***** válasza:
Lucifer, Riverdale
2017. dec. 7. 08:30
 6/8 anonim ***** válasza:
Teen wolf, Riverdale, Odaát, The Walking Dead,
2017. dec. 7. 20:18
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha a 100 (nem is tudtam, hogy az a magyar címe, hogy Visszatérők o.O) ijesztőnek tűnik, akkor szerintem az Odaát, Lucifer, Teen Wolf, Walking dead és társai nem biztos, hogy neked valóak. :D

Romantikus + vicces = Szívek szállodája, Futótűz, Everwood, Hart of Dixie, Dawson és a haverok, Narancsvidék, Tuti gimi. :)

Nem biztos, hogy ilyenekre gondoltál. :D

2017. dec. 8. 19:33
 8/8 A kérdező kommentje:

Elkezdtem nézni a Visszatérőket, azt hittem, több ilyen "ijesztő" dolog lesz benne (például zombiszerű emberek), ami nem volt, úgyhogy nem lett vele gondom, tetszik is :)

Köszönöm a többi ajánlatot is :)

2017. dec. 13. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!