Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek Ki lehet Snoke?...

Kosa Valentin kérdése:

Szerintetek Ki lehet Snoke? Egy vissza térő szereplő más kinézetben vagy csak egy új karakter?

Figyelt kérdés

2017. dec. 3. 19:27
 1/6 anonim ***** válasza:
58%

a legújabb teória szerint az old republic korból származó ősi sith,aki felébredt valami hibernálásból.

és a múmia kinézete meg azért van,mert darth nihilus-hoz hasonlóan erő elszívó mester.

elvileg ezzel be lehetne vezeti az old republicot is ebbe a bűn rossz sztoriba és idővel lecserélni rá.

2017. dec. 3. 19:59
 2/6 LeonScottKennedy ***** válasza:
52%

#1:

Legyen így. Ámen.

2017. dec. 4. 12:40
 3/6 anonim ***** válasza:

Eddig az új szereplőn kívül olyan elméletek láttak napvilágot, hogy Snoke:

-Darth Plagueis

-Mace Windu

-Ezra Bridger

-A fő Inkvizítor

-Valami Old Republic sith, ahogy föntebb írták.

Ezek azok amik valamennyire komolyan vehetőek, olvastam olyanokat is hogy Jar Jar meg Ahsoka meg mittudomén de ezek nyilvánvaló baromságok.

Szerintem százalékosan lebontva az esélye:

-Új karakter 35%

-Plagueis 30%

-Mace Windu 10%

-Old Republic sith 15%

-Inkvizítor 5%

-Ezra Bridger 5%

-Többi baromság 0%. Ez ki is adja a 100%-ot. :)

2017. dec. 6. 18:55
 4/6 anonim ***** válasza:

első vagyok.

nah már meg is cáfolták ezt a teóriát,mert ami legújabban kijött,hogy a következő 3 részes trilógia sem lesz old republic,akkor sem ha mindenki azt várja,úgyhogy akkor a snoke ősi sith téma is ki fog esni.

2017. dec. 6. 23:15
 5/6 anonim ***** válasza:
Kiszivárgott a film Képes enciklopédiája tegnap éjjel, abban világosan leírják, hogy Snoke nem Sith
2017. dec. 7. 11:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Már ellett mondva hónapokkal ezelőtt hogy ÚJ karakter. Nem értem mit nem lehet megérteni
2017. dec. 11. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!