Valaki film cím?
Figyelt kérdés
Sziasztok,nagyon kéne egy film címe,mert idegesít,hogy nem tudom melyik ez a film :D2-3-4 éve láthattam,csak annyi rémlik,hogy egy férfi egy hotelben szállt meg,és egyszer elment egy kis időre,mire visszament a szállodába,nem engedték be,mert az nem az ő szobája.Szóval egy másik pasi az eredeti igazi pasinak állította magát,szóval valami személyazonosság volt,és akkor ebből balhé lett,valami olyasmi is rémlik,hogy a srác aztóbalesetet szenvedett,az autójával véletlen belehajtott egy folyóba,vagy tengerbe,már nem tudom.És,kiderült,hogy a férfi ellen van a másik pasi,és ebben az egészben az igazi pasi felesége is benne van.Ennyit tudok a filmről,elég bénán magyaráztam el,de remélem,tud valaki segíteni...2017. dec. 2. 20:23
1/1 anonim válasza:
Ismeretlen férfi , Lájem Nízön a főarc .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!