Mondanátok a Földdel kapcsolatos filmeket?
Figyelt kérdés
Földrajz órán egyet néztünk. kb.2 órás és a föld keletkezéséről szól, de a címét nem tudom, de minden érdekel. :)2010. jún. 1. 20:00
1/3 anonim válasza:
A National Geographic Channel,a Discovery Channel és a Spektrum televízión elég sűrűn vannak ilyen témájú műsorok.
Mind3 tv csatorna magyar nyelvű,és szinte az összes kábel tv társaságnál megtalálható a csatorna kiosztásukban ezen adók.
Szerintem anyudékat kérd meg intézze el,..azaz köttessétek be,ha szereted az ilyen műsorokat.
2/3 anonim válasza:
Home
Csofálatos film, az otthonunkról. Környezetvédős dolog, de sok szó esik benne a Föld keletkezéséről, és müködéséről, az élet kialakulásáról és arról, hogy ezn az élettel teli bolygón minden mindennel összefügg.Szerintem nézdd meg, tetszeni fog:)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2010. jún. 2. 13:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!