Ennek a régi mesének mi a címe?
Figyelt kérdés
Volt egy mese film amit dévédén néztem még 3-4 évesen,de a címere nem emlékszem,amiért nagyon szomorú vagyok,mert szívesen megnézném újra ami olyan jó érzés lenne,mert egész kisgyerekkoromban azt néztem.Csak foszlányok vannak a meséből,hogy szerepel benne egy fiatal fiu,talán valami herceg és egy csizmás kandúrral keresnek valamit,és végig együtt mennek,és az eéején valami lovas szekér van,tudom higy nem sok infó,de hátha valaki rájon ennyiből :( nagyon örülnék neki,még a dvd boritojára emlékszem amin ez a fia volt talán fekete haja volt és.lila ruhája ,a csizmás kandúrral,és valami hosszú fura neve volt a fiúnak,ls ha már itt tartunk van még egy mese ami szintén nem.annyira ismert de ez is egy dvd-n volt amiben állatok voltak és valami cipót visznek egy házba,van benne kakas meg őzike,jaj de nem.emlékszem Sajnos :(2017. nov. 29. 21:12
1/7 anonim válasza:
Szia! Ahogy olvastam a kérdésed, hirtelen beugrott valami, nagyon halványak az emlékeim, és nem tudom, hogy ugyanarra a rajzfilmre gondolunk vagy sem. Mintha a fiú meg a kandúr egy tömlöcbe kerültek és ott volt egy “tető pont” szerű jelenet, a fiú mintha azt mondta: -Te haszontalan macska! Ezután kibékültek és ki is szabadultak. Mintha egy macska lány is volt és egy hercegnő vagy valami, a főszereplők meg egy csapóajtón keresztül kerültek a mélybe.
Most próbálom megtalálni, van egy hasonló mese, de én nem erre emlékszem, azért linkelem: [link]
2/7 anonim válasza:
Ó és még annyit, hogy mintha a macska az bizonygatja, hogy ő nagyon értékes vagy valami hasonló.
3/7 A kérdező kommentje:
Ez nem az sajnos,de gyre gondolunk,szerimtem nincs fennt neten,pedog nagyon megnézném,gyerkkrorm felidézése lenne
2017. nov. 29. 21:56
7/7 anonim válasza:
Karabas grófos Simsala Grimm -Csizmás kandur?
Kacor király?
Meg lett már? Kiderült?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!