Akik 2000 után születtek! A Star Wars előzmény trilógiát vagy a klasszikust tartjátok jobbnak, és ha igen miért?
Kedvenc:Sithek bosszúja, rouge one
Legrosszabb: Ébredő erő
(2001)
Én 93-as vagyok, de ugye én sem éltem át az eredeti trilógia hatását. Nekem abszolút tetszik az összes rész, a sorrendem valahogy így néz ki:
1. A sithek bosszúja (pörgős, látványos, a 66-os parancs nagyon erős része, plusz Mcgregor óriásit játszik)
2. A birodalom visszavág (pörgős, érzelmileg hat az emberre, van karakterfejlődés)
3. Rogue one (sötét hangulatú, de pörgős, marha látványos)
4. A jedi visszatér (Luke miatt szeretem nagyon ezt a részt, plusz a végén az apa-fia párbaj érzelmileg erős)
5. Az ébredő erő (látványos, kicsit vontatott, de Kylo Ren szerepét bírom benne)
6. A klónok támadása (látványos, a sztori sem rossz, de Hayden játéka elég gagyi)
7. Egy új remény (kicsit lassúnak érzem a filmet, de Obi-Wan és Han megmentik ezt a részt számomra)
8. Baljós árnyak (az alapsztori nem jön be, Jar-Jar szó szerint merénylet, viszont Liam Neeson és Darth Maul a hátukon viszik a filmet)
Az utolsó jediket direkt nem írtam bele, még tuti nem látta mindenki
1. Birodalom visszavág
2. Új Remény
3. Jedi visszatér
4. Baljós árnyak
5. Sithek bosszúja
6. Klónok támadása
7. Jedi Outcast
8. Jedi Academy
9. Dark Forces
1.Sithek bosszúja
2.Rouge one
3.A birodalom visszavág
4.A jedi visszatér
5/1.Új remény
5/2.Baljós árnyak
7.A klónok támadása
8.Az utolsó jedi
9.Az ébredő erő
10. Star wars holiday edition
I. SW clone wars
II SW rebels
Egyébként Thrawn trillógia!
A Banet majd most olvasom!
2000-ben születtem és itt a listám:
1. Egy új rémény
2. Birodalom visszavág
3. Rogue One
4. Jedi visszatér - ewokok :/
5 Utolsó Jedik - a story sz*r de Reylo shipper vagyok nah :)
6. Sithek bosszúja - Noooooo
7. Ébredô Erő
8. Klónok támadása - hú de utálom a homokot
9. Baljós Árnyak- Maxi végig szenvedgettem biza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!