Miért olyan sikeres a Barátok közt? Te pl miért nézed?
Figyelt kérdés
2010. jún. 1. 15:25
2/11 anonim válasza:
Nem nézem
Inkább nézek Dr House-t
Az elit alakulatot
Vagy a discovern valamit
3/11 anonim válasza:
Jókat lehet rajta röhögni, néha olyan csesznyék hogy az hihetetlen:D meg mindig kitalálnak valami új baromságot amin lehet röhögni meg bírok 1-2 szereplőt akinek érdekel benne a sorsa
5/11 anonim válasza:
én nézem:D bár nemtudom mért:D inkább ez mint a jóbanrosszban :D
6/11 anonim válasza:
Gőzöm sincs, miért nézem. Talán, mert néha egészen érdekes a cselekmény. Én már többször is abbahagytam a nézését, de most megint elkezdtem nézni..
8/11 anonim válasza:
Nem nézem...Ami magyar(filmekben) az szar szokott lenni általában...
9/11 anonim válasza:
mert az emberek már reflex-szerűen rászoktak, hogy minden este 20.40-kor le a tévé elé és barátok közt. sajnos én is :D:S
10/11 anonim válasza:
Én azért nézem, mert az élet mindennapi dolgairól, a valós világról szól, nem pedig szörnyekről vagy ilyesmikről. Ha belegondolunk, szinte minden embernek hasonlóak a gondjaik, dolgaik, azokhoz a történetekhez amikről szól ez a sorozat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!