Mi a véleményetek a Fear the Walking Dead sorozatról?
Elkezdtem nézni, mert a The Walking Dead tetszik.
Egyből az tűnt fel, hogy itt nincsenek hosszas tervezgetések, gyorsan lezajlik minden, néha már-már rohamtempóban, amiről azt gondoltam nem fog tetszeni, viszont tény, hogy így pörgősebb.
Illetve komolyan kezdtem azt hinni, hogy mindent úgy fognak lerendezni, hogy elárasztják a helyet halottakkal. Mert sokszor a halottak voltak a fő fegyver.
Végig azt vártam, hogy mikor fog eljönni a pillanat mikor Travis átmegy Rick stílusba és lehenteli az embereket. Majd mikor úgy tűnt, hogy ez megtörtént, akkor nem sokkal utána spoiler Travis meg is halt -.- Ő volt a kedvenc karakterem és szerintem szükség lett volna még rá a történetben.
Ugyanígy éreztem mikor Madison betörte Troy fejét egy kalapáccsal. Szerintem az is korai volt.
Travis távozása a sorozatból engem is meglepett, egészen addig amíg nem olvastam azt, hogy az Avatar filmekben fog szerepelni, így a kettő már nem fér meg egymás mellett.
Troy is érdekes karakter, kérdés, hogy valóban kiírták-e a sorozatból, vagy valamilyen módon visszatér.
Szerintem akinek tetszik a TWD, az a kicsit más stílusban készült FTWD sorozatot is kedvelheti. Én így vagyok vele.
A farmosokra és a gátasokra gondoltam. :-) Mondjuk a keselyűkről még nem tudok nyilatkozni, lehet azokkal elcseszik még az egészet.
Ami Nick-kel történt az eléggé meglepett, de amilyen életunt volt az új évadban, túlságosan nem sajnálom.
Eddig nagyon tetszik a 4. évad. Az külön tetszik, hogy két idősíkon játszódik a történet, és részről-részre bontakozik ki, mi is történt a múltban.
Az aquaparkos jelenet nagyon egyedi volt - bár néha hülyére veszik a nézőt a történtekben levő következetlenség miatt (alig tudtak feljutni a toronyba a csúszda végén csoportosuló zombik miatt, de a lejutásra már egy képernyőkockát se szántak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!