Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Fogadjunk nem tudtok nekem...

Fogadjunk nem tudtok nekem sorozatot ajánlani?

Figyelt kérdés

Már annyiszor átnéztem a kínálatot, én keresek rosszul?

Úgy érzem már minden nekem való sorozatot megnéztem :(

Szökés,született feleségek,suits,shameless,orange is the new black,hart of dixie, breaking bad, trónok harca, califorgia, így jártam anyátokkal, vámpírnaplók, pll,sötét árvák, grace klinika..

Talán nem hagytam ki semmit, de most teljesen tanácstalan vagyok.

Elmondom milyet szeretnék:

Valósághű,életszagú legyen, ne legyen krimi se misztikus, az ember bele tudja élni magát, legyen legalább 4 évadja, nem kell vígjáték se, de horror se legyen, és politikától mentes.

Tudtok ajánlani vagy lejjebb kell adnom az igényekből? Zombik se érdekelnek ha walking deadet mondanátok.

Dextert és better call sault elkezdtem, de előbbitől hullákkal álmodtam,utóbbi meg elég unalmas.

2017. nov. 21. 14:16
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Tuti gimi? Gossip girl? Új csaj? Kertvárosba száműzve? Skam?(ezt meg en sem lattam de elv jo)
2017. nov. 21. 14:26
 2/15 anonim ***** válasza:

Esetleg régebbiek? Azokat talán még nem láttad.

Melrose Place

Beverly Hills 90210

Ezeknek egyébként van újabb változata is

Jóbarátok

Narancsvidék

Agymenők

2017. nov. 21. 14:33
 3/15 anonim ***** válasza:
Scrubs?
2017. nov. 21. 14:46
 4/15 anonim ***** válasza:

The Affair - Iszonyat jó!!!!!!! És minden kritériumodnak megfelel.

The Fall - inkább bűnügyi, és csak 2 évad. Ha szereted Gillian Andersont, tetszeni fog.

Bates Motel

2017. nov. 21. 15:09
 5/15 anonim ***** válasza:
Luther,Taboo,Daredevil
2017. nov. 21. 16:21
 6/15 A kérdező kommentje:

Gossip girlt láttam csak kihagytam, dokikat is de ez is mint a többi felsorolt vígjáték:)

Affairt néztem én is kár hogy csak 3 évad és 10 rész, de jobb mint a semmi:) csak nagyon hamar vége lenne.

2017. nov. 21. 16:49
 7/15 anonim ***** válasza:
Nyertél.
2017. nov. 21. 17:48
 8/15 A kérdező kommentje:
Banshee pl milyen?
2017. nov. 21. 22:26
 9/15 anonim ***** válasza:

Ha már TVD volt akkor ha még nem láttad akkor The originals, Shadowhunters, Teen wolf, Riverdale(mondjuk az még nem olyan hosszú), Odaát,Búra alatt,

Bár a TVD nekem annyira tetszett hogy én kétszer is végignéztem. Vagy nézz horrorokat...eddig nemnagyon voltam oda a filmekért, de mostanában nagyon sokszor nézek :)...sok sikert

2017. nov. 21. 22:46
 10/15 anonim ***** válasza:
Uu bocs, irtad hogy ne horrort...
2017. nov. 21. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!