Tudnatok nekem jo horror filmeket irni?
Lehet szellemes, demonos vagy eppen veres.
Insidious, halalos hallgatas, demonk kozott, ouija, oculus,elzarva a vilag elol, annabelle.. ehhez hasonloakat legyszi. :) koszonom
Az én nagy kedvencem a Sikoly😍IMÁDOM MINDEGYIK RÉSZÉT!!Aztán van még a Hush(ez angolul van magyar felirattal,de nem is kell a szinkron mivel a főszereplő egy süket néma csajszi,akit megakarnak ölni az erdő közepén)Van még a Zátony(ez inkább izgi,de van benne egy két durva rész is)A kalsszikus:Kör1 kör2(a második jobb)
Én ezeket imádom😊😊
The attitus institute
The autopsy of jane doe
Ordoguzes- deborah logan tortenere
The visit
Az ordog benned lakozik
Ezek mind megvannak, csak mar unjuk oket..
Boncolas,100lepes,megtalalo,retteges haza,amikor kislszik a feny,carrie1-2,demonok kozott,grace the possesion, grave halloween,gyermekek a sotetbol,gyilkos trefa, P2, utolso haz balra, haz a kisertet hegyen, IT, jessabell, kisertetjaras connecticutban, martirok, tukrok 1-2, poltergeist, ezt eld tul, a fiu, the apparation, ordog benned lakozik, sziklak vere, ejfeli etetes, halalos kitero reszek, vaksotet, kopok a sirodra,fureszes 1-5..
Amityville Horror - A rettegés háza
Kísértetjárás Connecticutban 1,2
Darkness, a rettegés háza
Silent Hill - A halott város
Silent Hill - Kinyilatkoztatás
Halottasház (Mortuary)
Borzalmak akadémiája
13 kísértet
Halálos kitérő 1-6
A kukorica gyermekei 1-7
Jeges rettegés (Jégbe zárt terror)
Itt az ideje játszani! Outlast 1-2, Amnesia, Resident Evil 7.
Sokkal horrorisztikusabb átélni, próbáljátok ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!