Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Nagyon nevettetős vigjátékok?

Royalty kérdése:

Nagyon nevettetős vigjátékok?

Figyelt kérdés
Szeretnék már nézni olyan vigjátékot amit még nem láttam, de nem nagyon találok olyat. Amik nekem bejönnek Másnaposok sorozat, Nagyfater elszabadul, Hogyan rohanj a vesztedbe, inkább ujabb filmek tetszenek de lehet akció is de vicces mint pl: Csúcsformában sorozat az ilyen kalierü filmek lehetnek régebbiek is. Nem rég találtam rá az Aanász expreszre az is tetszett. Kíváncsi vagyok tudtok olyat ajánlani amit még nem láttam.

2017. nov. 15. 00:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Széftörők

A rózsaszín párduc 1,2 (2006,2009)

Eurotúra

Fogtündér (2010)

Testcsere (2011)

Lelkes testcsere

Apám hat neje

Kutyabajnok

Szánon nyert örökség

Csajok hajnalig

Apádra ütök

Vejedre ütök

Utódomra ütök

Nászfrász

Mrs. Doubtfire - Apa csak egy van

Pénznyelő

2017. nov. 15. 17:30
 12/13 A kérdező kommentje:
Van egy film aminek nem emlékeszem a nevére,de annyira emlékszem belőle hogy, két férfi valamilyen állat maszkban kényszerít dolgokra egy másik férfit, vigjáték és úgy emlékszem hogy vicces volt na azt megnézném még egyszer, ha valaki tudja a címét az írja már le meg köszönném. De attól még ide írhattok filmeket hátha valaki rátalál a kérdésre és segítség lesz neki jöhet gondolkodtató film,horror,krimi,kaland stb. Én szívesen nézem még az olyan filmeket is mint pl: Viharsziget,Széttörve. Ezek a filmek nekem benne vannak a top 10-be
2017. nov. 15. 22:03
 13/13 anonim válasza:
100%
Dutyi dili, Vaklárma, Tranzit a mindenhatóhoz, A reneszánsz ember, Hull a pelyhes
2017. nov. 16. 08:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!