Megtudnátok mondani mi a film címe?
Már egy jó ideje keresem és örülnék ha végre megtalálhatnám mert érdekel. A filmről: Még anno gyerekkoromban kezdtük el nézni édesapámmal, nem ezt a filmet de ő elaludt közben és utána ez kezdődött. Nos a lényeg ami megmaradt. Volt egy lány egy színésznő és azt hiszem egy filmet forgattak egy régi hotelben. A hotelben még jó pár évvel ezelőtt egy őrült férfi "istennek" képzelve magát brutálisan megygyilkolta az ott lévő vendégeket. A lány pedig miközben ott van, felelevenedik benne a történet. Ha minden igaz van benne egy baba is, aki folyamatosan azt hajtogatja a lánynak hogy mi egyek vagyunk! A baba egy kislányé volt, akit utolsóként szúrt le a gyilkos és halála előtt a babát szorongatta, a vére pedig belefolyt a babába... A színésznő lány pedig egyre jobban kezd bekattanni.
Oké, tudom hogy így elég gagyi, de akkor nagyon megijedtem tőle s szeretném újra megnézni, most már normálisa. Ha lehetőségem van rá! Szerintetek melyik lehet ez a film? Nem is tudom kb 10-12 éve "láttam".
Köszönöm hogy elolvastátok és az esetleges válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!