Ez melyik film? Antikrisztus
Nagyon régen láttam és csak arra emlékszem,hogy napjainkban játszódott.Tulajdonképpen az antikrisztus eljövetléről és keresztényüldözésről volt szó benne. Egy jelenetre emlékszem:amikor egy férfi (talán repülőgépen) kezet fog az antikrisztussal és akkor egy pillanatra fekete lesz a szeme.
Köszönöm!
Egy átlagos fantázia film.
A valóságot nem tükrözi, hiszen az elragadtatás közvetlenül Jézus eljövetele előtt történik meg, amikor egybegyűjti az akkor még élő igazakat.
Ez pedig majd csak az antikrisztus megjelenése után fog megtörténni.
A film pedig nem az antikrisztusi időben és az azt követő nyomorúságban játszódik, ugyanis majd csak akkor fog eljönni, megjelenni Jézus és magához venni az akkor még élő kis igaz maradékot, amikor ez meg lesz és megtörténik.
Kedves 4-es,
A kérdésemre megkaptam a választ.De a filmet kb. 15 évvel ezelőtt láttam,így nem emlékeztem,hogy pontosan miről is szólt tekintve,hogy még gyerek voltam.Természetesen tudom,hogy ez egy fantázia film,szomorú lenne ha a valóságot tükrözné...valószínűleg ez esetben eladnám a lelkem az ördögnek(:
stephen baldwin-nak volt még egy hasonló filmje a :"A célpont bemérve" címmel!
https://www.youtube.com/watch?v=VlV98leHVeU
Lehet, hogy ez az, amire gondoltál, majd meglátod.
Remélem tudtam segíteni.
Csak azért nem értettem, mert Antikrisztusról írtál, meg keresztényüldözésről, de valójában az "Otthagyottak" filmben nem igazán errről van szó, hanem a Bibliában olvasható "elragadtatás" saját emberi elképzeléséről és annak következményeiről, hatásáról, egy hatalmas káoszrol. Se antikrisztus, se keresztényüldözés.
Na mindegy, nézd meg azért azt is, amit idéztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!