Mi lehet ennek a filmek a cime?
Figyelt kérdés
Azt hiszem, mostanaban keszult, de egy regebbi korban (talan 1960 korul) jatszodhat.
Veletlen bukkantam ra az elozetesre youtube-on, tovabb is kattintottam, de mostanaban eszembe jutott es szivesen megneztem. De mivel ez mar eleg regen volt es azota sok videot megnezem, nem tudom visszakeresni.
Annyi maradt meg belole, hogy egy tarsasag elemegy kikapcsolodni egy barba es az egyik tag a szinpadon sajat magat pillantja meg amint enekel/ beszel valamirol es nagyon meglepodik.
2017. nov. 13. 17:29
1/1 anonim válasza:
Nem tudom melyik film lehet, de ha be voltal jelentkezve a YouTube-on akkor a history-ban megtalallod, az honapokig megy vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!