Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » MARVEL rajongók! Az Inhumans...

MARVEL rajongók! Az Inhumans című sorozat mikor játszódik a Shield ügynökeihez képest?

Figyelt kérdés

2017. nov. 11. 22:51
 1/4 anonim ***** válasza:

oltári bukta sori ez.

szerintem garantáltan nem kap 2. évadot,úgyhogy nem is releváns ez a kérdés,mert a készítők is el akarják majd felejteni,hogy ebben szégyenszemre részt vettek.

2017. nov. 12. 01:41
 2/4 anonim ***** válasza:

Pedig a sorozat showrunnere szeretne 2. és akár 3. évadot is és ötlete is lenne hozzá. Meg egyébként sem ez volt a kérdés.

Én úgy tudom hogy jóval a Shield után játszódik ugyanis itt ki kellett menekülniük az inhumaneknek a földről. A Shieldben meg még ott mászkálnak a 4. évadban is.

2017. nov. 12. 09:15
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi.

Szerintem egyébként nem mindegyik embertelen ment ki a Holdra.

Nekem amúgy bejön a sorozat.

Annyi, hogy az első részben jobban kifejthették volna a dolgokat. (Szerelők,mikor és miért mentek ki stb.

Ja és lenne még egy kérdésem. A Holdon a munkások emberek?

2017. nov. 12. 10:34
 4/4 Kelemen Ádám ***** válasza:
A 4. évad után játszódik, de nem azok az embertelenek mentek ki akik a shieldben vannak, hanem ezek az embertelenek már generációk óta a Holdon élnek. Az itthon maradt embertelenek leszármazottjai vannak a shield sorozatban.
2018. jan. 15. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!