1/9 anonim válasza:
Hát ha nem akarnak nagyon leégni a készítők akkor egy random ember akit eddig nem láttunk, ugyanis mivel kilátszódik az arca fele a maszk alól tudjuk hogy egyik sem lehet a szereplők közül, ha meg mégis az egyik és hirtelen teljesen más arca lesz Black Hood-nak a maszk alatt szerintem az vér ciki. Maximum Grundy Exe lehetne mert nem úgy rémlik mintha szerepelt volna már.
3/9 anonim válasza:
Szerintem nem ő. Nem olyan a szeme.
4/9 anonim válasza:
Ez az, hogy senkinek a szemére nem hasonlít pedig Betty elvileg ismeri. Én azon gondolkoztam hogy még talán Betty apja az mert ha nagyon muszáj akkor őt mondanám, hogy kicsit hasonlít Black Hood-ra. Bár őt jelenleg nem tudnám elképzelni.
6/9 anonim válasza:
Még talán Tall boy a Kígyóktól, ő eléggé hasonlít.
7/9 anonim válasza:
2x19 SPOILER.
Ez után a rész után, most már szinte biztos, hogy Betty apja Black Hood. Kíváncsi leszek, mi volt az indítéka, hogy lelője Fred-et vagy esetleg csak rosszkor volt rossz helyen.
8/9 anonim válasza:
Én Benre tippelnék, akinek viszonya volt Jenniferrel mielőtt megölték. Plusz úgy gondolom, hogy ő Betty bátyja.
9/9 anonim válasza:
SPOILER
Betty apja a fekete maszkos.
Utolsó vàlaszadó:Betty bátyjàt megölte a Chick,aki Charlesnek adta ki magàt(Charles Betty bátyja volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!