Miért pislog a Nagymester Lokira a Thor: Ragnarök című filmben, amikor Thorral beszélt? Mit akart ezzel üzenni neki? Valaki el tudná magyarázni, mit jelent ez a jelenet?
:D
Hát a Nagymester részéről benne lehetett az is a pártfogásban, de amilyen csodabogár, azt is el tudom képzelni, hogy csak unalmában szórakozik, mint ahogy a viadalokat is azért rendezi. Loki pedig nem egy unalmas személyiség. Szerintem azért nem kapott széket, mert a kezdetektől fogva ügyesen használta a kígyónyelvét (verbális értelemben ;)), ésügyesen kidumálta magát, aztán figyelhetett fel rá a Nagymester.
Közvetlen mielőtt találkozik Thorral, Loki egy kényelmes díványon, itallal a kézben, nőkkel körülvéve sztorizik és fürdik a csodálatban, szóval élvezi ő a nők társaságát is, nemcsak a Nagymester mellett van, sőt, nekem az szúrt még szemet, hogy amikor a viadalt nézik a páholyból, a hosszú kanapé két végén ülnek. Ennyire kényelmetlenül érezné magát Thor feltűnése miatt, vagy amúgy is még csak hajt rá a Nagymester, de Loki viszonylag távolságtartó maradt?
Egyébként nekem ez a szemezés elég improvizáltnak tűnik, szerintem Jeff Goldblum csak úgy bedobta :)
Az orgiahajót pedig azért mutathatta, mert az fegyvertelen, és akkor még fel akarta adni Thort, tehát azt választotta, amelyikkel a legkönnyebben elfoghatják. Az persze más kérdés, hogy tudta oda a kódokat, de alakváltó, úgyhogy ha nagyon akarta, valószínűleg bármelyikét megszerezhette volna.
Na viszonylag összeállt a kép, köszi a válaszokat!
Még egy kérdés: szerintetek Loki maradt volna? Miért? A liftes jelenetnél (segítség! előtt) Thor arról beszél, hogy Lokinak való ez a hely. Csak Thor előtt szégyellte a dolgot, vagy amúgy sem ezt akarta örökké? Mert megvolt az esélye, hogy Thorral tartson, és a börtönben “meg is látogatta”, mégis úgy döntött, feladja a Nagymesternek, pedig ha jó hajot választ, el tudott volna vele menekülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!