Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miért pislog a Nagymester...

Miért pislog a Nagymester Lokira a Thor: Ragnarök című filmben, amikor Thorral beszélt? Mit akart ezzel üzenni neki? Valaki el tudná magyarázni, mit jelent ez a jelenet?

Figyelt kérdés
Valaki el tudná magyarázni nekem ezt a jelenetet? [link] - első jelenet, 0:08-0:15-ig kb mi ez a szemezés? Nem értettem az előzetesek között sem, de az egész filmet látva sem tudom, mire utalhat. Valakinek van valami ötlete?

2017. nov. 9. 16:03
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

:D

Hát a Nagymester részéről benne lehetett az is a pártfogásban, de amilyen csodabogár, azt is el tudom képzelni, hogy csak unalmában szórakozik, mint ahogy a viadalokat is azért rendezi. Loki pedig nem egy unalmas személyiség. Szerintem azért nem kapott széket, mert a kezdetektől fogva ügyesen használta a kígyónyelvét (verbális értelemben ;)), ésügyesen kidumálta magát, aztán figyelhetett fel rá a Nagymester.

Közvetlen mielőtt találkozik Thorral, Loki egy kényelmes díványon, itallal a kézben, nőkkel körülvéve sztorizik és fürdik a csodálatban, szóval élvezi ő a nők társaságát is, nemcsak a Nagymester mellett van, sőt, nekem az szúrt még szemet, hogy amikor a viadalt nézik a páholyból, a hosszú kanapé két végén ülnek. Ennyire kényelmetlenül érezné magát Thor feltűnése miatt, vagy amúgy is még csak hajt rá a Nagymester, de Loki viszonylag távolságtartó maradt?

Egyébként nekem ez a szemezés elég improvizáltnak tűnik, szerintem Jeff Goldblum csak úgy bedobta :)

Az orgiahajót pedig azért mutathatta, mert az fegyvertelen, és akkor még fel akarta adni Thort, tehát azt választotta, amelyikkel a legkönnyebben elfoghatják. Az persze más kérdés, hogy tudta oda a kódokat, de alakváltó, úgyhogy ha nagyon akarta, valószínűleg bármelyikét megszerezhette volna.

Na viszonylag összeállt a kép, köszi a válaszokat!

Még egy kérdés: szerintetek Loki maradt volna? Miért? A liftes jelenetnél (segítség! előtt) Thor arról beszél, hogy Lokinak való ez a hely. Csak Thor előtt szégyellte a dolgot, vagy amúgy sem ezt akarta örökké? Mert megvolt az esélye, hogy Thorral tartson, és a börtönben “meg is látogatta”, mégis úgy döntött, feladja a Nagymesternek, pedig ha jó hajot választ, el tudott volna vele menekülni.

2017. dec. 28. 23:19
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyértelmű az a jelenet, és nekem egyébként az egyik legszebb, vagy inkább legfontosabb közös pillanatuk. Eddig is ilyesmire gondoltam, de annál a jelenetnél vált egyértelművé, hogy Loki mennyire vágyik Thor szeretetére, elismerésére, stb. Ha megfigyelitek, számtalan alkalommal van olyan jelenet az összes filmben, ahol Thor mond valami durvát Lokira (ami akár igaz is lehet, sőt, nagyrészt igaz), és Loki ezt ténylegesen a szívére veszi, és valami sokkal durvábbal vág vissza, akár szóban, akár tettben. Ebben a jelenetben is látszik Loki arcán, hogy azt várta, hogy Thor megkéri, hogy tartson vele, és nem azt mondja, hogy maradjon itt... És ez nagyon fájt neki. Szerintem itt döntötte el, hogy el fogja árulni. (Mármint a hajóval utána.) - A "Loki mint sugar baby" felvetője megint :D
2017. dec. 29. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!