A Dragon Ball Super-ben mi az a forma amit Kale képvisel?
Nemtudom hova rakni hogy most tulajdon képpen mi is ez a Legendary vagy Berserker forma,most erre minden saiyan képes vagy ezzel születni kell?
Na meg akkor most Kale Brolly-nak a megfelelője vagy nem? Ha bár tudom hogy Brolly nem canon de akkor is,vagy akkor most minden univerzumban meg van ez a forma csak a 6-osban épp Kale örökölte?
Ha valaki tudju magyarázza már el nekem,lehet csak én vagyok a hülye.
28L
Sia
Látszólag brolly egyik formája. Vagy is én ezt gondolom:)
Ezt eddig értem,de én ettől a bizsergetős dologtól akkor is kiakadtam -.-
Szerencsétlen gokék végig harcolták az életüket,ezek meg bizseregnek egy kicsit és paff már kész is
A további bizsergéses level up a torna utáni napra várható(természetes Blue szint), egy héttel késöbb pedig már az ultra ssj white insist god-ba fogják zenot verni. :)
Kérdésre válaszolva, maga a dizájn nagyon Brolys, de ettől függetlenül, szerintem nem ő az eggyetlen akinek megvan ez a "szint", de ez a késöbbiekben remélhetőleg tisztázódik.
Hát azt remélem én is....de most basszus komolyan,képzeljétek már ha anno Sátán kiabálja ezt Gohannak
egy szikla mögül mikor Cell ellen harcolt hogy,ezaz Gogan csak bizsergesd! xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!