Valaki feltudná nagy vonalakban vázolni, hogy a Stranger Things mirol szol?
Egy csapat kockáról szól, meg van benne egy tinilány is, a kötelező szerelmi háromszöggel.
Tulajdonképpen a sztori eléggé klisés: egy kis srác eltűnik, amiért a helyi kutatóintézet a felelős...ahol parapszichológiai kísérleteket folytattak. Az egyik ilyen kísérleti nyúl, Eleven ajtót nyit egy másik dimenzióra, ahol a "demigorgon" nevezetű ragadozó él.
A másik dimenzió elkezd átszivárogni a mi világunkba és a kisváros a demigorgon vadászterülete lesz.
A kockák, Eleven és a szerelmi háromszög megpróbálnak ennek véget vetni és ha belefér, megtalálni az eltűnt srácot is.
A második évad meg ennek a folytatása, az előkerült srác továbbra is kapcsolatban van a másik dimenzióval, ahonnan most már egy még nagyobb szörny akar áttörni a mi világunkba. Lepetézik egy csomó ebihalat, amikből degenerált demigorgonok lesznek és azokkal harcol a csipet csapat ellen.
Sok újdonságot nem ad, mert ha láttad az Alien filmeket, a Super 8-at, akkor ez lényegében ugyanaz.
Szerintem is érdemes lenne belenézed.
A szereplők nagyon szerethetőek és nekem már hivatalosan is a második kedvenc sorozatom xd
Én mind a 3 évadot néztem végig kicsit több mint 1 nap alatt 1 huzamban :D
Most fejeztem be az első évadot... és hát azta k****🤣
Az összes rész alatt rázott a hideg olyan feelinges.
Nekem nagyon bejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!