Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi ennek a horror filmnek a címe?

Mi ennek a horror filmnek a címe?

Figyelt kérdés

Sziasztok, régebben láttam, pár éves film lehet csak. Röviden arról szól, hogy egy baráti társaság elmegy egy erdőben lévő faházba és egy ember érzi már az elején, hogy dögszag van, később az egyik lányt megszállja valami gonosz, ami a nemiszervén keresztül jutott a lányba (a lány ilyenkor beleakadt valami tüskés bokorba). Később ez a lány elkezd furán viselkedni és magát kezdi el bántani (pl forró vízben zuhanyzik és tiszta hólyagos lesz a bőre, vagy a pengével kettővágja a nyelvét). És ha jól emlékszem mindez azért kezdődött, mert kinyitottak egy könyvet.

Tudom nem valami sok információ és lehet kicsit össze-vissza van a történet, gyorsan leírtam mindazt, ami eszembe jutott:)

Remélem tudja valaki a címét! Előre köszönöm!

2017. nov. 6. 19:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Evil Dead
2017. nov. 6. 19:13
 2/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!
2017. nov. 6. 19:23
 3/3 anonim válasza:
Igen, ez a Gonosz halott. Jó film! :)
2017. nov. 7. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!