Az X-men és farkas filmek összefüggenek?
Szia!
Ezt En is rengetegszer próbáltam összerakni:DD
Mert a Marvel legyártott egy csomót de utána rájött 2011 környéken hogy inkább elfelejti amit eddig csinált.
Szóval 2011 X-Men elsők-->(a Farkast nem mondanám ide mert az több sebből is vérzik ugye amit enlitettel a karma és ugye a csajjal többet nem találkozik
(Bocsi véletlen elküldtem befejezés nélkül :D)
X-Men eljövendő múlt-->Apokalipszis-->végül a Logan(ami ugye a szomorú jövőt jatsza le de Hugh jackman nem fog több x-men filmben szerepelni
(És ugye közben volt a Deadpool)
Kifejtem én ezt neked:D
Így van sorba filmileg ugye hogy x-men 1-2-3 a 3 az ellenállás vége, ennek a végén van egy stáblistás jelenet amikor xavier tudata beleszál egy kómás betegbe és kvázi reinkarnálódik...ezután jön az x-men kezdetek farkas időben ez játszódik a leghamarabb, majd jön az x-men az elsők, tehát ez a két film van legelől időben utána jön az 1-2-3 rész majd a Farkas, majd az eljövendő múlt, a karmokra egyébként nem tudok magyarázatot adni, sőt ők sem mivel az eljövendő múltról azt nyilatkozták hogy egyszerüen mentes minden eddigi x-men filmtől tehát más világban játszódik, és ugyan ez igaz a LOGAN-re. Ha bírsz még követni ezután jön ugye az Apokalipszis ami sztoriban valahol az eljövendő múlt eseményei után van nem sokkal de ez már egy teljesen más idővonal mivel Az eljövendő múltban logan módosított a múlton így a jövőn is
Jobban ennél egyszerüen nm bírom leírni mert igaz ami igaz az x-men filmeknél van a legtöbb probléma ezzel az időrendi témával...
az igazi ok az valami olyasmi,hogy 20 c foxnak,olyan szerződése van,hogy ha nem jön ki tőlük 3 évente egy x men film,akkor elveszik tőlük a megfilmesítési jogokat és eladják másnak.
ezért 1-2 nem sikerült olyan jól,mert csak a határidő miatt forgatták le.
A Logannek igenis van köze az eljövendő múlthoz és az apokalipszishez!!
Mert ami abban a filmben történt az a jövőt mutatja meg (filmben el is hangzott kb 2023 környéke)
De ugye azért nem fogjak mi idő számítasunk szerint befejezni mert ugye a következő részek( 2019 Dark Phoenix) a 2000es évek előtti időszakot mutatja be mert ugye Logan megváltoztatta az időt!
Bár azt nem tudom hogy az eljövendő múlt az mikor játszódik(ha 2020 előtt akkor nekem van igazam viszont ha utána akkor neked :))) )
Farkas (2013) film végén van egy stáblistás jelenet ami utal Az eljövendő múlt napjaira ;)
Az eljóvendő múlt napjaival eltörölték az X-Men 1,2,3-mat és az X-Men kezdetek:Farkast.
A Logan pedig egy alternatív univerzumban játszódik. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!