Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Keresek olyan sorozatokat...

Keresek olyan sorozatokat amiket régen elkezdtem de nem tudtam végignézni. Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés
Az egyikben különleges képességű emberek voltak. Meg valami csoport elrabolta őket vagy valami ilyesmi volt benne! A másik egy családrol szolt asszem nem tudom pontosan h miről szólt merr 1-2 részt láttam csak azt tudom volt benne egy gyerek az meleg volt volt benne egy lány is amelyik összejött a gyerekkel h ne piszkálják vagy valami ilyesmi.. A 3. Meg ilyen fantázia film volt volt benne egy druid meg egy srác akiröl kiderült h mágus. Úgy kezdődött h futnak valami mágikus fához versenyt. Mind 3 sorozat fontos lenne

2017. nov. 5. 15:25
 1/2 anonim ***** válasza:
Harmadik: Shannara
2017. nov. 5. 15:49
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) tényleg az!
2017. nov. 18. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!